Άνοιξε η όρεξη και πάει για το μεγάλο μεταγραφικό "μπαμ" η Μίλαν!

Το κλείσιμο της συμφωνίας με την Σαμπντόρια για τον Στρίνιτς άνοιξε την όρεξη στη διοίκηση της Μίλαν που θέλει να κάνει το "κόλπο γκρόσο" το ερχόμενο καλοκαίρι με τον Αντρέα Μπελότι!

Italian soccer team player Andrea Belotti warms up during a training session in Milan, Italy, Monday, Nov. 14, 2016 ahead of a friendly soccer match between Italy and Germany scheduled for Tuesday, Nov. 15, 2016. (AP Photo/ Luca Bruno)
Italian soccer team player Andrea Belotti warms up during a training session in Milan, Italy, Monday, Nov. 14, 2016 ahead of a friendly soccer match between Italy and Germany scheduled for Tuesday, Nov. 15, 2016. (AP Photo/ Luca Bruno) AP PHOTO/ LUCA BRUNO

Τη Δευτέρα τα ιταλικά ΜΜΕ αποκάλυψαν πως η Μίλαν έκλεισε την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, τον Ίβαν Στρίνιτς από την Σαμπντόρια, με τον 30χρονο Κροάτη αριστερό μπακ να προορίζεται ως εναλλακτική λύση του Ρικάρντο Ροντρίγκες.

Φαίνεται όμως ότι οι "ροσονέρι" δεν έχουν στο μυαλό τους να κάνουν μόνο διορθωτικές κινήσεις που δεν θα τους στοιχίσουν πολύ (ο Στρίνιτς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι Μιλανέζοι έχουν ήδη δαπανήσει πάνω από 220.000.000 ευρώ για το χτίσιμο της νέας ομάδας) αλλά θα προβούν και σε νέες εντυπωσιακές κινήσεις.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, ο παίκτης που φιλοδοξούν να καπαρώσουν οι διοικούντες τον σύλλογο είναι ο Αντρέα Μπελότι προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα στη γραμμή κρούσης, κάτι που δεν κατάφεραν να κάνουν οι Κάλινιτς και Σίλβα παρά τα 60.000.000 ευρώ που δόθηκαν και για τους δύο.

Torino's Andrea Belotti celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Torino at the Milan San Siro stadium, Wednesday, Oct. 26, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
Torino's Andrea Belotti celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Torino at the Milan San Siro stadium, Wednesday, Oct. 26, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Πέρυσι η προσπάθεια να αποκτηθεί δεν τελεσφόρησαν καθώς Ουρμπάνο Καΐρο επέμενε να ζητάει 100.000.000 ευρώ (η ρήτρα του), όμως το καλοκαίρι του 2018 τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά.

Η τιμή του "Γκάλο" στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει πέσει, η Ιταλία έχει μείνει εκτός Μουντιάλ οπότε δεν θα έχει τη δυνατότητα να δείξει την κλάση του μέσω της εθνικής του ομάδας σε υψηλό επίπεδο ενώ είναι γνωστό πως ο Μπελότι δεν θα έλεγε όχι στο να... πιέσει για να πάει στην Μίλαν αφού είναι οπαδός της.

Τα ιταλικά ΜΜΕ εκτιμούν πάντως ότι για να γίνει στον Γκατούζο το δώρο του Μπελότι θα πρέπει πρώτα να διατηρθεί ο κορμός της ομάδας και για να γίνει αυτό οι Ντοναρούμα και Σούσο δεν θα πρέπει να απομακρυνθούν από το "Σαν Σίρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK