ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Μίλαν επέστρεψε και έσπασε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ!

Σκηνικό... Champions League στήθηκε στο "Σαν Σίρο" με περισσότερους από 65.000 οπαδούς των "ροσονέρι" να βρίσκονται στο γήπεδο για να γιορτάσουν την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ομάδας τους μετά από τέσσερα χρόνια. Ανατριχιαστικές οι εικόνες από τους Ιταλούς τιφόζι που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Μίλαν επέστρεψε και έσπασε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ!

Η Μίλαν επέστρεψε και φρόντισε να το δείξει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Το βράδυ της Πέμπτης (3/8) οι "ροσονέρι" υποδέχθηκαν την Κραϊόβα στη ρεβάνς του 1-0 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι το παιχνίδι δεν θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η Μίλαν θα έκανε απλά... αγγαρεία παίρνοντας την πρόκριση.

Ωστόσο οι οπαδοί της δεν το είδαν έτσι. Το είδαν σαν την καλύτερη ευκαιρία να αποδείξουν σε όλο τον κόσμο πως ο γίγαντας ξύπνησε και έρχεται με.... άγριες διαθέσεις. Τι έκαναν λοιπόν; Πήγαν μαζικά στο γήπεδο και δεν άφησαν ούτε κάθισμα. Συνολικά 65.763 άτομα βρέθηκαν στο "Σαν Σίρο", με το Μίλαν-Κραϊόβα να γίνεται το ματς με τα περισσότερα εισιτήρια που κόπηκαν ποτέ σε προκριματικά Europa League.

Και η ομάδα τους όμως τους αποζημίωσε, αφού όχι μόνο πήρε τη νίκη με 2-0 χάρη στα γκολ των Μποναβεντούρα (9') και Κρουτόνε (52') με τον δεύτερο να γίνεται ο νεαρότερος παίκτης της Μίλαν που σκοράρει στην Ευρώπη, σπάζοντας το ρεκόρ του Πάτο (γεν. 3/1/1998)! Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της Μίλαν μετά τη σεζόν 2013-14.

News 24/7

24MEDIA NETWORK