Αυτή την Μίλαν δεν αντέχει να τη βλέπει ούτε ο Μπερλουσκόνι!

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι άφησε την Μίλαν στα χέρια των Κινέζων όμως αυτά που βλέπει δεν τον ικανοποιούν και το δήλωσε ξανά, λίγο πριν το ματς των "ροσονέρι" με την ΑΕΚ.

Former Italian Premier Silvio Berlusconi attends the European Peoples Party congress, in St. Julian's, Malta, Thursday, March 30, 2017. (AP Photo/Rene Rossignaud)
Former Italian Premier Silvio Berlusconi attends the European Peoples Party congress, in St. Julian's, Malta, Thursday, March 30, 2017. (AP Photo/Rene Rossignaud) AP PHOTO/RENE ROSSIGNAUD

Τα πρώτα αρνητικά σημάδια για την Μίλαν άρχισαν να φαίνονται από τον Σεπτέμβριο και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε πάρει από τότε θέση, υποστηρίζοντας στην Corriere della Sera:

"Δεν κατάλαβα τη μεταγραφική λογική. Δεν έχω δει ποτέ μία ομάδα που να αλλάζει και τους 11 παίκτες σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.

Με όλα αυτά τα χρήματα δεν μπορούσαν να αποκτήσουν έναν τοπ πάικτη; Εξηγήστε μου πώς μπορούν να μένουν συχνά στον πάγκο οι Σούσο και Μποναβεντούρα, οι δύο πιο προικισμένοι τεχνικά παίκτες μας.

Και πώς είναι δυνατόν να παίζουμε το συνήθες παιχνίδι από τις πτέρυγες με τις συνήθεις σέντρες;", είχε δηλώσει τότε ο "καβαλιέρε" και έναν μήνα μετά δεν έχει πάρει πίσω ούτε... κόμμα από όσα υποστήριξε.

Τουναντίον, τώρα είναι ακόμα απογοητευμένος, έχοντας δει τους "ροσονέρι" να μετρούν 5 ήττες στα πρώτα 11 παιχνίδια πρωταθληματος και να έχουν χάσει όλα τα ντέρμπι, με τον πρώην ιδιοκτήτη του συλλόγου να φιλοξενείται στην εκπομπή "Maurizio Costanzo Show" και πέρα από την πολιτική να δηλώνει για την αγαπημένη του ομάδα:

"Δεν πηγαίνω πια στο στάδιο, βλέπω την Μίλαν από την τηλεόραση και είμαι άσχημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK