Αυτό το "αντίο" πόνεσε την Μίλαν, γιατί κοστίζει 20 εκατ. το χρόνο!

Η νέα εποχή στην Μίλαν δεν φέρνει μόνο νέα διοίκηση αλλά και διαφορετικό χορηγό, με την Adidas να αποχωρεί και να παίρνει μαζί της την τρομερή "προίκα" που έδινε στους "ροσονέρι".

Umberto Pieraccioni, left, president of Adidas Italy, and Adriano Gallini, right, CEO of AC Milan, pull down a curtain at Macy's departmant store in New York, Friday July 30, 2004, to unveil the new jersey design for AC Milan.  Manchester United and AC Milan are scheduled to play at Giants Stadium, in East Rutherford, N.J., Saturday July 31, 2004. (AP PHoto/Richard Drew)
Umberto Pieraccioni, left, president of Adidas Italy, and Adriano Gallini, right, CEO of AC Milan, pull down a curtain at Macy's departmant store in New York, Friday July 30, 2004, to unveil the new jersey design for AC Milan. Manchester United and AC Milan are scheduled to play at Giants Stadium, in East Rutherford, N.J., Saturday July 31, 2004. (AP PHoto/Richard Drew) AP PHOTO/RICHARD DREW

Πολλές είναι οι αλλαγές που έχουν συντελεστεί στη ροσονέρα πλευρά του Μιλάνου το τελευταίο διάστημα, με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να εγκαταλείπει το τιμόνι μετά από 30 χρόνια και τη νέα διοίκηση να θέλει να δείξει από την αρχή τη δυναμική της, με διψήφιο αριθμό μεταγραφών.

Δεν είναι όμως μόνο τα αρκετά νέα πρόσωπα στο "San Siro" που μας δείχνουν την αλλαγή στους "ροσονέρι" αλλά και η αλλαγή χορηγού, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύτουν πως η Adidas ήρθε σε συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο για να σπάσει το συμβόλαιο που είχε μαζί του.

Το deal των "ροσονέρι" με τον γερμανικό κολοσσό ήταν μέχρι το 2023 και προέβλεπε από πλευράς Adidas την καταβολή 19.700.000 ευρώ ετησίως, κάτι όμως που δεν υφίσταται πλέον αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λήξουν τη συνεργασία τους πολύ νωρίτερα: το 2018.

Όσο για τη νέα εταιρία που θα αναλάβει να ντύνει τους ανθρώπους της Μίλαν αναμένεται να γίνει μάχη μεταξύ της Under Armour και της New Balance που είναι χορηγός της Λίβερπουλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK