Δικαίωση για Γκατούζο: επιστρέφει στην Μίλαν!

Ο Τζενάρο Γκατούζο μάζεψε αρκετές εμπειρίες ως πρώτος προπονητής την τελευταία 4ετία και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγαπημένη του Μίλαν. Διαβάστε το story.

Δικαίωση για Γκατούζο: επιστρέφει στην Μίλαν!

Σιόν, Παλέρμο, ΟΦΗ, Πίζα. Αυτό είναι το... δρομολόγιο στη σύντομη μέχρι στιγμής προπονητική διαδρομή του Τζενάρο Γκατούζο από τη στιγμή που εγκατέλειψε τα γήπεδα και όλα δείχνουν πως αυτές οι εμπειρίες που μάζεψε από το 2013 και μετά θα του αποδειχτούν άκρως ωφέλιμες στο άμεσο μέλλον.

Όπως αποκάλυψαν από το βράδυ της Τετάρτης τα ιταλικά ΜΜΕ, η νέα διοίκηση της Μίλαν προσέγγισε τον "Ρίνγκιο" και του έκανε την πρόταση να επιστρέψει τον Ιούλιο στους "ροσονέρι" από το πόστο του προπονητή της ομάδας Νέων (Primavera), με τον 39χρονο Ιταλό να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο αυτό.

"Δεν θα το έκανα για οποιοδήποτε άλλο προορισμό αλλά η Μίλαν είναι Μίλαν", δήλωσε ο Γκατούζο στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας "La Repubblica", με τον Γκατούζο να καλείται να διαδεχτεί έναν άλλον πρώην άσο της Μίλαν, τον Στέφανο Νάβα, και να καθίσει σε έναν πάγκο που είχε φιλοξενήσει τα τελευταία χρόνια και τους Πίπο Ιντσάγκι και Κρίστιαν Μπρόκι (αμφότεροι ανέλαβαν μετέπειτα και την πρώτη ομάδα).

Σημειώνεται πως ο Γκατούζο, που προέρχεται από μία δύσκολη και αγχωτική σεζόν στη Serie B με την Πίζα των χιλίων προβλημάτων (δεν κατάφερε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές του να την κρατήσει στην κατηγορία) υπηρέτησε την Μίλαν από το 1999 μέχρι το 2012, κατακτώντας μεταξύ άλλων με τους "ροσονέρι" 2 πρωταθλήματα, 2 Champions League και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK