Έκκληση Χόντα σε Μπερλουσκόνι: "Βάλε χρήματα"

Με δηλώσεις του σε Ιάπωνες δημοσιογράφους, ο Κεϊσούκε Χόντα κατέστησε σαφές πως η κατάσταση στη Μίλαν δεν πρόκειται να αλλάξει εάν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Έκκληση Χόντα σε Μπερλουσκόνι: "Βάλε χρήματα"

Η κρίση στη Μίλαν συνεχίζεται μετά τις κακές εμφανίσεις της ομάδας στις πρώτες επτά αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος. Με δηλώσεις του σε Ιάπωνες δημοσιογράφους πάντως ο μέσος της ομάδας, Κεϊσούκε Χόντα, κατέστησε σαφές πως η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει εκτός κι αν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποφασίσει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη:

"Τα προβλήματα στη Μίλαν είναι ξεκάθαρα. Δεν μπορείς να αναγεννήσεις την ομάδα αν δεν βάλεις χρήματα. Αν δεν γίνεις σαν την Παρί Σεν Ζερμέν ή την Μάντσεστερ Σίτι. Είτε το κάνεις αυτό, είτε θα πρέπει να αναθεωρήσεις το πως σκέφτεσαι τον σύλλογο. Ιθύνοντες, προπονητές και οπαδοί πρέπει να το καταλάβουν αυτό".

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως: "Δεν έχει νόημα να κατηγορήσεις τους παίκτες. Για να αλλάξεις το κλαμπ πρέπει να αλλάξεις πρώτα τα κριτήρια αξιολόγησης των ανθρώπων του. Των προπονητών, των υπευθύνων, των οπαδών και των δημοσιογράφων. Ξέρω ότι ίσως σχολιαστώ γι' αυτά τα λόγια, όμως τα λέω για το καλό της Μίλαν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK