Εκτελεί με την Μίλαν χάρη σε... γκάφα της Ίντερ!

Ο Πάτρικ Κουτρόνε βομβαρδίζει τις αντίπαλες εστίες από την αρχή της σεζόν με τη φανέλα της Μίλαν, όμως θα μπορούσε κάλλιστα να το έκανε ως παίκτης της... συμπολιτισσας Ίντερ!

AC Milan's Patrick Cutrone reacts after missing a scoring chance during the Europa League group D soccer match between AC Milan and Rijeka, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Sept. 28, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Patrick Cutrone reacts after missing a scoring chance during the Europa League group D soccer match between AC Milan and Rijeka, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Sept. 28, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Παρά το νεαρό της ηλικίας του (μόλις 19 ετών) και το γεγονός ότι αγωνίζεται σε μία θέση όπου συναγωνίζεται δύο παίκτες κλάσης (Κάλινιτς, Σίλβα) ο Πάτρικ Κουτρόνε έχει ξεκινήσει άκρως εντυπωσιακά με τη φανέλα της Μίλαν και η τελευταία απόδειξη ήρθε από το ματς με την Ριέκα όπου χάρισε το τρίποντο στους "ροσονέρι" με γκολ στο 94ο λεπτό.

Το "τρομερό" πάντως με την περίπτωση του Ιταλού νεαρού φορ είναι πως θα μπορούσε κάλλιστα να αγωνίζεται στη Serie A και στο Μιλάνο αλλά για λογαριασμό της άλλης μεγάλης ομάδας της πόλης, της Ίντερ!

"Υπήρχε μία δοκιμή με την Ίντερ, πήγε καλά. Από τότε δεν είχαμε άλλα νέα τους και πήγαμε να δοκιμάσει το παιδί μου και με την Μίλαν. Άρεσε πολύ στον Μπιανκέζι (πρώην επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ για παιδιά κάτω των 14 ετών) και δώσαμε τα χέρια ως κύριοι.

Αυτό μέτρησε περισσότερο από μία υπόγραφή", αποκάλυψε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "Calciomercato.com" ο πατέρας του παίκτη, ο οποίος για το επικείμενο ντέρμπι πρωταθλήματος Μίλαν-Ίντερ στις 15 Οκτωβρίου, είπε: "Καταρχήν ελπίζω να παίξει ο Πάτρικ. Αν μάλιστα σκοράρει ακόμα καλύτερα".

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

News 24/7

24MEDIA NETWORK