ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ: Η φετινή ενδεκάδα της Μίλαν κοστίζει διπλάσια από την περσινή!

Η Μίλαν έχει ξοδέψει ήδη περίπου 190.000.000 ευρώ για μεταγραφές και έπεται συνέχεια. Το Contra.gr έβαλε... κάτω το κόστος των παικτών που απάρτιζαν την περσινή ενδεκάδα των "ροσονέρι" και τους σύγκρινε με τους φετινούς. Η διαφορά τους; Χαώδης.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ: Η φετινή ενδεκάδα της Μίλαν κοστίζει διπλάσια από την περσινή!

Να επιστρέψει η ομάδα τους στο δρόμο της δόξας ευελπιστούν οι φίλοι της Μίλαν, οι οποίοι πάντως με αυτά που βλέπουν αυτό το καλοκαίρι, μόνο αισιόδοξοι μπορούν να είναι. Κι αυτό γιατί οι "ροσονέρι" έχουν σπαταλήσει τα περισσότερα χρήματα στην Ιταλία (περισσότερα ακόμη και από ομάδες της Premier League όπως η Σίτι, η Γιουνάιτεντ και η Έβερτον) για μεταγραφές κι ακόμη δεν έχουν σταματήσει.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχουν ξοδέψει 189.500.000 ευρώ για δέκα μεταγραφές (Μπονούτσι, Σίλβα, Κόντι, Τσαλχάνογλου, Μουσάτσιο, Ροντρίγκες, Μπίλια, Κεσί, Ντοναρούμα, Μπορίνι), ενώ οι οκτώ από αυτούς προορίζονται άμεσα για βασικοί!

Αυτό σημαίνει ότι η ενδεκάδα της ομάδας του Μιλάνου δε θα θυμίζει σε τίποτα την περσινή, όχι όμως μόνο όσον αφορά τα πρόσωπα, αλλά και όσον αφορά την τιμή τους.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πόσο κόστιζαν οι παίκτες που απάρτιζαν την περσινή ενδεκάδα (η τιμή τους είναι από το transfemarkt και αφορά το καλοκαίρι του 2016):

Ντοναρούμα - 10 εκ.

Αμπάτε - 7.5 εκ.

Παλέτα - 5 εκ.

Ρομανιόλι - 18 εκ.

Αντονέλι - 6 εκ.

Κούτσκα - 6 εκ.

Μποναβεντούρα - 21 εκ.

Μοντολίβο - 4.5 εκ.

Σούσο - 5.5 εκ.

Μπάκα - 25 εκ.

Νιάνγκ - 12 εκ.

Συνολο - 120 εκ.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ: Η φετινή ενδεκάδα της Μίλαν κοστίζει διπλάσια από την περσινή!

H ΦΕΤΙΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ

Ντοναρούμα - 25 εκ.

Κόντι - 10 εκ.

Μουσάτσιο - 18 εκ.

Μπονούτσι - 45 εκ.

Ρικάρντο Ροντρίγκες - 17 εκ.

Κεσί - 20 εκ.

Τσαλχάνογλου - 20 εκ.

Μπίλια - 20 εκ.

Σούσο - 15 εκ.

Σίλβα - 22 εκ.

Μποναβεντούρα - 24 εκ.

Σύνολο - 236 εκ.

Τι παρατηρούμε; Μα φυσικά το γεγονός ότι η φετινή ενδεκάδα κοστίζει σχεδόν διπλάσια από την περσινή. Οι παίκτες που ήρθαν ανεβάζουν την αξία της ενδεκάδας, ωστόσο ακόμη και οι τρεις που βλέπουμε και στην περσινή, εκτόξευσαν την τιμή τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK