Έσταξαν "δηλητήριο" για Ντοναρούμα και Ραϊόλα!

Ανακοίνωση με φαρμακερά βέλη κατά των Ντοναρούμα-Ραϊόλα εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Μίλαν βάζοντας στην εξίσωση και τον... θρύλο της Ρόμα Φραντσέσκο Τότι!

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma waves fans at the end of the Serie A soccer matchduring the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma waves fans at the end of the Serie A soccer matchduring the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων το πενταετές συμβόλαιο που του προσέφερε η Μίλαν με ετήσιες απολαβές 5.000.000 ευρώ και το γεγονός αυτό εξόργισε τόσο τους οπαδούς της που κάποιοι εξ αυτών έφτασαν στο σημείο να του πετάξουν πλαστά χαρτονομίσματα κατά τη διάρκεια του Δανία-Ιταλία (Euro U-21) και να υψώσουν πανό που έγραφε "Dollarumma".

Όλα αυτά έκαναν τον μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα να βγει μπροστά και να κάνει λόγο για απειλές θανάτου κατά του πελάτη του που τον οδηγούν στην πόρτα της εξόδου, με την Curva Sud της Μίλαν να παίρνει όμως τη σκυτάλη και να του ασκεί απίστευτη κριτική μέσω ανακοίνωσης. Από αυτήν φυσικά δεν γλίτωσε ούτε ο Ντοναρούμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ:

"Μοιάζει παράξενο να βλέπουμε τον Ραϊόλα που πάντα κατηγορεί τον Τύπο, να ανοίγει τις πόρτες του και να προσπαθεί να σώσει το απίθανο.

Μοιάζει παράξενο να ακούμε λέξεις όπως "εχθρικό κλίμα", "εξαναγκασμό", "απειλές", που μεταφράζονται οικονομικά σε 25.000.000 ευρώ σε πέντε χρόνια και το περιβραχιόνιο του αρχηγού...

Μοιάζει παράξενο να ακούμε για εχθρικό κλίμα για ένα παιδί που είναι ο πρώτος παίκτης της Μίλαν εδώ και πολλά χρόνια που έχει το δικό του τραγούδι από τους οπαδούς και τόση μεγάλη αγάπη από κάθε φίλο της Μίλαν ξεχωριστά.

Έσταξαν "δηλητήριο" για Ντοναρούμα και Ραϊόλα!

Μοιάζει παράξενο ένας τόσο σπουδαίος μάνατζερ να είναι ανίκανος να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα του πελάτη του. Αντιθέτως μάλιστα κατέστρεψε την εικόνα του όχι μόνο στα μάτια των φανς της Μίλαν αλλα στα μάτια όλων των οπαδών, που τώρα ανακαλύπτουν πως ένας 18χρονος είναι ασυμβίβαστος με έναν σύλλογο που τον εκτόξευσε προς το συμφέρον ενός και μόνο ανθρώπου που είναι πίσω του και που του υπόσχεται βουνά από λεφτά.

Μοιάζει παράξενο που, λίγες ημέρες μετά το αντίο του Φραντσέσκο Τότι, με δάκρυα μπροστά στα μάτια των οπαδών, ένα 18χρονο παιδί θα προτιμούσε τα χρήματα από το να του συμπεριφέρονται οι οπαδοί σαν να είναι ο Θεός.

Sport Director Adriano Galliani of AC Milan, left, and Ibrahimovic's agent Mino Raiola, center, leave the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Aug. 26, 2010. Adriano Galliani, Chief Executive Officer of AC Milan soccer club met Barcelona FC President Sandro Rosell today at noon to negotiate the acquisition of the Swedish striker Zlatan Ibrahimovic. (AP Photo/Manu Fernandez)
Sport Director Adriano Galliani of AC Milan, left, and Ibrahimovic's agent Mino Raiola, center, leave the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Aug. 26, 2010. Adriano Galliani, Chief Executive Officer of AC Milan soccer club met Barcelona FC President Sandro Rosell today at noon to negotiate the acquisition of the Swedish striker Zlatan Ibrahimovic. (AP Photo/Manu Fernandez) ASSOCIATED PRESS

Δεν μας φαίνεται παράξενο εμάς ότι ένας παίκτης που ήθελε να γίνει σύμβολο σε μία ομάδα (Μάρεκ Χάμσικ) εγκατέλειψε αυτό τον άνθρωπο και έγινε αρχηγός του συλλόγου (Νάπολι) που επέλεξε να αγαπάει.

Παίκτες έρχονται και φεύγουν, εμείς και η Μίλαν θα είμαστε πάντα εκεί".

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni, Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK