Για 4 ακόμα χρόνια στην Μίλαν ο Ντοναρούμα με χρυσό deal!

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα έκανε ευτυχισμένους τους οπαδούς της Μίλαν καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους "ροσονέρι" ως το 2021 που θα τον κάνει κατά 24 εκ.ευρώ πλουσιότερο!

Για 4 ακόμα χρόνια στην Μίλαν ο Ντοναρούμα με χρυσό deal!

Το σίριαλ αναφορικά με την ανανέωση ή μη του συμβολαίου του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα τράβηξε πολύ σε μάκρος και κάποια στιγμή όλα έδειχναν πως το νέο "χρυσό παιδί" του ιταλικού ποδοσφαίρου θα έριχνε μαύρη πέτρα πίσω του επιλέγοντας εξωτερικό (Ρεάλ ή Παρί) με την "παρότρυνση" του Μίνο Ραϊόλα όμως τελικά επιτεύχθηκε συμφωνία.

Οι Φασόνε και Μιραμπέλι που ανέλαβαν τις διαπραγματεύσεις από την πλευρά της νέας διοίκησης της Μίλαν δεν παράτησαν ποτέ την υπόθεση, κατάφεραν να κάνουν τον 18χρονο πορτιέρε να κάτσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μετά το αρχικό "ναυάγιο" στις συζητήσεις και τελικά το απόγευμα της Τρίτης (11/7) βγήκε... λευκός καπνός από τα γραφεία του συλλόγου.

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον "δένει" για τα επόμενα τέσσερα χρόνια συνεργασίας με την Μίλαν και το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 24.000.000 ευρώ (6 εκ.ευρώ ετησίως) ενώ μαζί με τον "Τζίτζο" υπέγραψε στους Μιλανέζους και ο αδερφός του, Αντόνιο.

Οι "ροσονέρι" αποφάσισαν να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον μεγαλύτερο αδερφό του ώστε να "πείσουν" τον Τζανλουίτζι να υπογράψει, με τον Αντόνιο να γίνεται μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης (θα αποτελέσει τον τρίτο κίπερ της ομάδας) και να υπογράφει συμβόλαιο που θα του επιτρέπει κάθε χρόνο να αυξάνει κατά 1 εκ.ευρώ τον τραπεζικό του λογαριασμό (η ομάδα της Αρκαδίας καρπώθηκε 1,5 εκ.ευρώ από την πώλησή του).

Ο "Τζίτζο" θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη για να μιλήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μίλαν ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ρήτρα αποδέσμευσής του τοποθετήθηκε τώρα στα 70.000.000 ευρώ.

Photo Credits: ACMilan's official Twitter page

News 24/7

24MEDIA NETWORK