Για αυτήν ο Αντρέ Σίλβα παράτησε την αδερφή του Νεϊμάρ!

Ο Αντρέ Σίλβα εμφανίζεται αναγεννημένος το τελευταιο διάστημα και σε αυτό ίσως έχει παίξει ρόλο και η νέα σύντρόφός του, για χάρη της οποίας μάλιστα "ξέχασε" την αδερφή του Νεϊμάρ!

AC Milan's Andre Silva looks the ball during the Europa League group D soccer match between AEK Athens and AC Milan at the Olympic stadium, in Athens, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Petros Giannakouris)
AC Milan's Andre Silva looks the ball during the Europa League group D soccer match between AEK Athens and AC Milan at the Olympic stadium, in Athens, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Petros Giannakouris) AP

Χρειάστηκε καιρό για να "ξεμπλοκάρει", όμως ο Αντρέ Σίλβα δεν ξέχασε ξαφνικά τη μπάλα που ήξερε και το απέδειξε στα δύο τελευταία παιχνίδια της Μίλαν, χαρίζοντας στην ομάδα του τα τρίποντα με Τζένοα και Κιέβο Βερόνα χάρη σε νικητήρια τέρματά του.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα "Vidas", ένας από τους λόγους της αναγέννησής του είναι και η νέα του σύντροφος "Σάρα Ροντρίγκες, με την οποία γνωρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι όταν βρέθηκαν αμφότεροι στην Ελλάδα για τις διακοπές τους".

Η 21χρονη, μοντέλο και με πτυχίο στη χημική μηχανική, δεν είναι απλά το νέο αμόρε του φορ των "ροσονέρι" αλλά σύμφωνα με το ίδιο μέσο "εκείνη που τον έκανε να ξεχάσε πολύ γρήγορα την αδερφή του Νεϊμάρ, Ραφαέλα Σάντος, με την οποία είχε σχέση στο πρόσφατο παρελθόν".

Η ΝΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕ ΣΙΛΒΑ, ΣΑΡΑ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ:

i’m back for the sun@jorgeoculista

A post shared by Sara Rodrigues (@sararodriguesss) on

Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ, ΡΑΦΑΕΛΑ ΣΑΝΤΟΣ:

A post shared by @ rafaella on

Best place.❤

A post shared by @ rafaella on

A post shared by @ rafaella on

News 24/7

24MEDIA NETWORK