Η ατάκα του Μπερλουσκόνι που εξόργισε την... Γιουβέντους!

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θέλησε να "πικάρει" την Γιουβέντους βάζοντας στην... εξίσωση (της μεταξύ τους κόντρας) τη διαιτησία και οι Τορινέζοι θέλουν να "απαντήσουν" μέσω Super Cup.

Η ατάκα του Μπερλουσκόνι που εξόργισε την... Γιουβέντους!

Λίγους μήνες μετά τη μονομαχία τους στο "Olimpico" στον τελικό του Coppa Italia που βρήκε την Γιουβέντους να επικρατεί της Μίλαν και να πανηγυρίζει το (δεύτερο σερί) νταμπλ, οι δύο μεγάλες ιταλικές ομάδες συγκρούονται εκ νέου σε ουδέτερο έδαφος, αυτή τη φορά την Παρασκευή στη Ντόχα του Κατάρ για το ιταλικό Σούπερ Καπ.

Όλα μάλιστα έδειχναν να κυλούν απολύτως ομαλά μέχρι που ο Σίλβιο Μπερλουσκονι αποφάσισε να ρίξει στο τραπέζι τον παράγοντα "διαιτησία".

"Πώς μπορεί κανείς να σταματήσει την Γιουβέντους; Θα πρέπει να αλλάξουμε όλους τους διαιτητές της Serie A και όλους τους δικαστές", δήλωσε με ειρωνικό ύφος ο επί 30 χρόνια διοικητικός ηγέτης της Μίλαν, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να προσπαθεί στη συνέχεια να υποβαθμίσει τις δηλώσεις του κάνοντας λόγο για "μία ατάκα απλά που δεν πρέπει να προκαλέσει ντόρο".

Η ατάκα του Μπερλουσκόνι που εξόργισε την... Γιουβέντους!

Η προσπάθεια πάντως του Γκαλιάνι να μην "ακουστεί" πολύ προς τα έξω η δήλωση του "καβαλιέρε" δεν πέτυχε απολύτως, με τους ανθρώπους της Γιουβέντους να πληροφορούνται σχετικά και να διαρρέουν πως η καλύτερη απάντηση θα είναι με την κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου, την Παρασκευή με αντίπαλο τη Μίλαν.

"Ευχαριστούμε Σίλβιο!", είναι ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της τορινέζικης εφημερίδας "Τuttosport", η οποία αναφέρει επίσης στο εμπροσθόφυλο: "Τα λόγια του Μπερλουσκόνι δίνουν κίνητρο στην Γιουβέντους ενόψει του Supercoppa. Κιελίνι: "Νικάμε και παίρνουμε εκδίκηση, στους άλλους μένει μόνο το μίσος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK