Η εκτόξευση της χρονιάς: από 120.000 ευρώ στα 2 εκατομμύρια!

Τον Μάρτιο του 2017 ο Τζενάρο Γκατούζο ανέλαβε τα ηνία της ομάδας Νέων της Μίλαν έναντι 120.000 ευρώ και τώρα είναι έτοιμος να υπογράψει μυθικό... πολυετές συμβόλαιο!

AC Milan coach Gennaro Gattuso celebrates with his players after winning the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Gennaro Gattuso celebrates with his players after winning the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε δεν υπήρχε δράση σε συλλογικό επίπεδο λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων (φιλικά παιχνίδια), όμως η διοίκηση της Μίλαν φρόνιτισε να κάνει πράξη τη λαϊκή ρήση "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν".

Αναφερόμαστε στις περιπτώσεις των Τζενάρο Γκατούζο και Πάτρικ Κουτορόνε, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως τόσο ο προπονητής της Μίλαν όσο και ο νεαρός φορ της ομάδας του Μιλάνου θα υπογράψουν νέα συμβόλαιοα που θα τους κρατήσουν για αρκετά χρόνια ακόμα στο "Σαν Σίρο".

Αρχικά με το θέμα του προπονητή: απομένει ένα ακόμα ραντεβού μεσοβδόμαδα παρόλα αυτά η ιταλική ιστοσελίδα "Premium Sport HD" θεωρεί πως ο λευκός καπνός έχει ήδη βγει, με τον "Ρίνγκιο" να είναι έτοιμος να επεκτείνει την συνεργασία του με το σύλλογο μέχρι το 2021 υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 2.000.000 ευρώ!

AC Milan coach Gennaro Gattuso gestures during a Serie A soccer match between Roma and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
AC Milan coach Gennaro Gattuso gestures during a Serie A soccer match between Roma and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Ουσιαστικά πρόκειται για οικονομική εκτόξευση αφού τον περασμένο Μάιο δέχτηκε πρόταση για να αναλάβει την Primavera της Μίλαν, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με 120.000 ευρώ τη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, μετά τον Γκατούζο θα πάρει σειρά και ο Κουτρόνε, με τον Ιταλό διεθνή πλέον επιθετικό να αναμένεται να υπογράψει μέχρι το 2023 έχοντας ετήσιες αποδοχές που θα ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ ώστε να κλείσει τα αυτιά του σε σειρήνες από το εξωτερικό.

Λεπτομέρεια; Τόσο στο συμβόλαιο του Γκατούζο όσο και σε εκείνο του Κουτρόνε δεν προβλέπεται να μπει ρήτρα αποδέσμευσης, κάτι που υποδηλώνει και την επιθυμία των διοικούντων να παραμείνουν για αρκετά χρόνια ακόμη στο Μιλανέλο οι Γκατούζο και Κουτρόνε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK