Η Μίλαν ανακοίνωσε Μιχάιλοβιτς

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Μίλαν, παίρνοντας τα "ηνία" από τον Φίλιπο Ιντζάγκι.

Η Μίλαν ανακοίνωσε Μιχάιλοβιτς

Μία ώρα μετά από το διαζύγιο, ήρθε και ο γάμος στη Μίλαν. Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς προσελήφθη στη θέση του Φίλιπο Ιντζάγκι, με τους "ροσονέρι" να μπαίνουν σε μία νέα εποχή, μετά από τα πειράματα της περσινής σεζόν.

Ο 46χρονος Σέρβος είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι επιχερούσαν να βρουν συμβιβαστική λύση για το διαζύγιο με τον Ιντζάγκι. Όταν αυτό συνέβη την Τρίτη, ήρθε και η ώρα των υπογραφών.

Ο πρώην αμυντικός της Ίντερ, της Λάτσιο και της Ρόμα μεταξύ άλλων υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών, όπως επιβεβαιώνει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο Μιχάιλοβιτς ουσιαστικά αποτέλεσε τη δεύτερη επιλογή της ομάδας μετά από το "ναυάγιο" των διαπραγματεύσεων με τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος απέρριψε την πρόταση του εκτελεστικού διευθυντή της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, λόγω μιας χειρουργικής επέμβασης στην οποία πρέπει να υποβληθεί.

Παρά τα πάμπολλα ονόματα που ακούστηκαν για τη νέα σεζόν, μόνο αυτό του πρώην τεχνικού της Σαμπντόρια είχε πραγματική απήχηση, με συνέπεια να κινηθούν οι διαδικασίες για την πρόσληψή του.

Ο Μιχάιλοβιτς άρχισε την προπονητική καριέρα του στο γήπεδο της... Μίλαν, ως βοηθός του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Ίντερ το 2006, όταν και κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του. Δύο χρόνια αργότερα έγινε πρώτος προπονητής στην Μπολόνια, αλλά η πρώτη επιτυχία ήταν η σεζόν του στην Κατάνια το 2009-2010, όπου απέφυγε τον υποβιβασμό και τερμάτισε στην 13η θέση.

Ακολούθησε μία σεζόν στη Φιορεντίνα, μία στην εθνική Σερβίας και δύο στη Σαμπντόρια, η οποία τη φετινή σεζόν "φλέρταρε" ακόμα και με το Champions League, μέχρι να καταρρεύσει στο τέλος και να τερματίσει 7η, 4 βαθμούς πάνω από τη Μίλαν.

Διαβάστε ακόμη

Παρελθόν από τη Μίλαν ο Ιντζάγκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK