Η Μίλαν "χαλάει"... μπίζνα 20 εκατ. ευρώ του Ραμαντάνι

Ο Νίκολα Κάλινιτς ήταν με... κορδέλα έτοιμος να ταξιδέψει στη Μαδρίτη και ν' ανακοινωθεί... χθες από την Ατλέτικο, αλλά η Μίλαν φαίνεται αυτή τη στιγμή να "χαλάει" μεταγραφή του γραφείου του Φάλι Ραμαντάνι ύψους 20.000.000 ευρώ, επειδή κάνει δεύτερες σκέψεις ο Γκατούζο. Πώς μπορεί να βοηθήσει ο Σάρι;

Η Μίλαν "χαλάει"... μπίζνα 20 εκατ. ευρώ του Ραμαντάνι

Ο Μαουρίτσιο Σάρι, πίσω από τον οποίο φέρεται να βρίσκεται ο μάνατζερ... φάντασμα, Φάλι Ραμαντάνι φαίνεται πως θα "καθαρίσει" την αναποφασιστικότητα της Μίλαν να πουλήσει τον πελάτη του ατζέντη, Νίκολα Κάλινιτς στην Ατλέτικο. Πώς; "Κόβοντας" τον Ολιβιέ Ζιρού.

Το έδαφος ήταν κατάλληλα προετοιμασμένο ώστε ο Ντιέγκο Σιμεόνε να πάρει τον Κροάτη φορ ως αντί-Τόρες στη Μαδρίτη, ωστόσο τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία γράφουν ότι η Μίλαν και ο Γκατούζο δείχνουν να έχουν κάνει πίσω, θέλοντας να κρατήσουν στο Μιλάνο τον 30χρονο!

Κάτι τέτοιο "χαλάει" τη μεταγραφή ύψους 20.000.000 ευρώ, όπως και τα πλάνα του Σιμεόνε που θέλει άμεσα έναν φορ.

Όμως, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να γίνει η απόλυτη ανατροπή (σύμφωνα με τους Ιταλούς) και στην Ατλέτικο να καταλήξει δανεικός από την Τσέλσι ο πρωταθλητής κόσμου με τη Γαλλία, Ολιβιέ Ζιρού.

Ο πρώην "Κανονιέρης" παρουσιάζεται να μην βρίσκεται στα πλάνα του Σάρι και γι' αυτό το ενδεχόμενο να πάει -σε πρώτη φάση- δανεικός στους "ροχιμπλάνκος" δεν είναι καθόλου απίθανο. Ίδωμεν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK