Κοστακούρτα για Μπαλοτέλι: "Δεν θα περνούσε ούτε απ' έξω"

Ο παλαίμαχος άσος της Μίλαν, Αλεσάντρο Κοστακούρτα παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό δίκτυο και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του Μάριο Μπαλοτέλι, αποκαλύποντας πως σ' άλλες εποχές δεν θα περνούσε ούτε απ' έξω από τα αποδυτήρια των "ροσονέρι".

Κοστακούρτα για Μπαλοτέλι: "Δεν θα περνούσε ούτε απ' έξω"

Το δεύτερο πέρασμα του Μάριο Μπαλοτέλι από τη Μίλαν είναι άκρως αποτυχημένο, αφού ο Ιταλός άσος δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας, ενώ αντιμετωπίζει διαρκώς σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, ζητήθηκε η άποψη του παλαίμαχου άσου της Μίλαν, Αλεσάντρο Κοστακούρτα για την πορεία του "Super Mario". Ο πρώην αρχηγός των "ροσονέρι" ήταν ιδιαίτερα επικριτικός με τον 25χρονο επιθετικό.

"Ο Μπαλοτέλι; Δεν θα έπαιζε ποτέ στη δικιά μου Μίλαν. Επί Αρίγκο Σάκι, δεν θα περνούσε ούτε απ' έξω από τα αποδυτήρια. Ακόμα και ο Τζενάρο Γκατούζο όταν ήρθε στη Μίλαν δεν ήταν δεμένος με το υπόλοιπο σύνολο, αλλά προσαρμόστηκε άμεσα επειδή είναι ένας έξυπνος άνθρωπος. Δεν ξέρω ο Μάριο μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο...", σχολίασε ο Κοστακούρτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK