Ξέσπασμα Μπονούτσι για προδοσία και... αρχ@@@@!

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι απάντησε με εντυπωσιακό τροπο στις κατηγορίες για προδοσία του απέναντι στην Γιουβέντους, τονίζοντας πως δεν τον οδήγησαν τα χρήματα στην Μίλαν...

Italy defender Leonardo Bonucci waves to fans as he walks off AC Milan's headquarters, in Milan, Italy, Friday, July 14, 2017. Bonucci is close to completing a transfer from Juventus to rival AC Milan that could signal a shift in the balance of power in Serie A. (AP Photo/Luca Bruno)
Italy defender Leonardo Bonucci waves to fans as he walks off AC Milan's headquarters, in Milan, Italy, Friday, July 14, 2017. Bonucci is close to completing a transfer from Juventus to rival AC Milan that could signal a shift in the balance of power in Serie A. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Για πρώτη φορά από τότε που άφησε την Γιουβέντους για την Μίλαν ο Λεονάρντο Μπονούτσι συναντήθηκε με τους πρώην συμπαίκτες του, Μπουφόν, Μπαρτσάλι και Κιελίνι, στο πλαίσιο της κοινής παρουσίας τους στην εθνική Ιταλίας για τα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ, και όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε για το παρελθόν από τους δημοσιογράφους.

Φυσικά, ως δυναμικός χαρακτήρας που είναι δεν άφησε τίποτα να πέσει... κάτω και προσέφερε ατάκες που θα συζητηθούν. "Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή μου. Με ενοχλεί το γεγονός ότι με αποκάλεσαν αήθη, προδότη και μισθοφόρο.

Είναι τρεις χαρακτηρισμοί που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ξέρω όμως ότι δεν είμαι κάτι από αυτά, τους ψίθυρους που ακούγονται τους παίρνει ο αέρας. Δεν έφυγα για τα χρήματα, οι περισσότεροι δεν ξέρουν ότι την περασμένη σεζόν κέρδιζα σχεδόν τα ίδια στην Γιουβέντους", τόνισε ο 30χρονος Ιταλός διεθνής σέντερ μπακ και πρόσθεσε:

"Αποφάσισα να αφήσω την Γιουβέντους εξαιτίας αποφάσεων που είχε πάρει προηγουμένως ο σύλλογος, χρειαζόντουσαν να έχεις αρχ@@@@@ για να κάνω την επιλογή που έκανα αλλά τώρα είμαι ικανοποιημένος. Χάρηκα πάντως που συναντήθηκα με τους πρώην συμπαίκτες μου στην Γιουβέντους που είναι φίλοι μου για μια ζωή..."

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno, file

News 24/7

24MEDIA NETWORK