Ξέσπασμα στα social media για τον "προδότη" Ντοναρούμα!

Ο Τζίτζι Ντοναρούμα αρνήθηκε τα 5.000.000 ευρώ το χρόνο της Μίλαν για να υπογράψει νέο συμβόλαιο και μαζί με τον Μίνο Ραϊόλα δέχονται αμέτρητα πυρά από τους φανς των "ροσονέρι"!

Ξέσπασμα στα social media για τον "προδότη" Ντοναρούμα!

Πρώτα ήρθε η απογοήτευση και η πίκρα, έπειτα τα συναισθήματα αυτά έδωσαν τη θέση τους στην οργή, στον θυμό και στο... ανάθεμα! Αναφερόμαστε φυσικά στο "θέμα της ημέρας" στην ποδοσφαιρική Ιταλία με την άρνηση του Ντοναρούμα να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μίλαν (το υπάρχον λήγει το 2018) παρά τα 5 εκ.ευρώ το χρόνο που έφτασαν να του προσφέρουν οι "ροσονέρι, με τον κόσμο των Μιλανέζων να σκαρφαλώνει στα... κάγκελα!

Αναμενόμενο από μία πλευρά αφού ο παίκτης που συνήθιζε να φιλάει το σήμα της ομάδας σε κάθε ευκαιρία και που είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του πως επιθυμεί και στα 38 του χρόνια να βρίσκεται στην Μίλαν φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, άκουσε τον μάνατζέρ του Ραϊόλα και ψάχνει πρόταση από άλλη ομάδα, πιο δελεαστικη!

Τα social media έχουν λοιπόν "πάρει φωτιά" με τον Ντοναρούμα να στήνεται στο... απόσπασμα και τα φαρκαμερά σχόλια δίνουν και παίρνουν! Σας αναφέρουμε ενδεικτικά μερικά από όσα συλλέξαμε, συμπεριλαμβάνοντας και ένα με αναφορά στον... Γιώργο Πρίντεζη!

Οι παίκτες του Ραϊόλα παίζουν για τον Ραϊόλα

Μπράβο Μίνο Ραϊόλα. Συγχαρητήρια. Είσαι ένας μεγάλος λόγος που οι πραγματικοί ποδοσφαιρικοί οπαδοί έχουν φτάσει να σιχαθούν το μοντέρνο ποδόσφαιρο.

Σε ευχαριστώ Μίνο Ραϊόλα που έσπασες μία ακόμα αγάπη μεταξύ ενός παίκτη και του συλλόγου του. Χρήματα, χρήματα και πίτσα.

Γεια σου Τζίτζο. Πάρε τα φιλιά σου για να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Υπάρχουν σημαίες και σημαιούλες.

Ζήτω ο Φράνκο Μπαρέζι, ζήτω ο Πάολο Μαλντίνι, ζήτω ο Φραντσέσκο Τότι. Κάτω ο Ντοναρούμα, ο Ραϊόλα και το ποδόσφαιρο του σήμερα χωρίς συναισθήματα.

Έναν χρόνο μετά τον Ιγκουαΐν, δεν ανανεώνει ο Ντοναρούμα. Κάποτε υπήρχε το ρομαντικό ποδόσφαιρο.

Παίκτης διαφθείρεται από τον μάνατζέρ του που ζητάει περισσότερα χρήματα για τον ίδιο. Αφήστε τον να σαπίσει με την ομάδα Νέων.

Στα 18 του χρόνια έχει κανει ήδη τόσους πολλούς εχθρούς όσους και ο Μπαλοτέλι.

Υπάρχουν παίχτες σαν τον Πρίντεζη, υπάρχουν και παίχτες σαν τον Ντοναρούμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK