Mετά τον Μπονούτσι, η Μίλαν θέλει και άλλον Γιουβεντίνο... αλλά τσάμπα!

Η Μίλαν αναζητεί παίκτη για να διαδεχτεί τον Αντρέ Σίλβα στη γραμμή κρούσης και ένας από τους στόχους της ανήκει στην Γιουβέντους αλλά μένει ελεύθερος το... καλοκαίρι. Διαβάστε το story.

AC Milan's Giacomo Bonaventura, center, celebrates with teammates Leonardo Bonucci, right, and Ricardo Rodriguez after scoring his side's first goal during an Italian Serie A soccer match between AC Milan and Sampdoria, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Giacomo Bonaventura, center, celebrates with teammates Leonardo Bonucci, right, and Ricardo Rodriguez after scoring his side's first goal during an Italian Serie A soccer match between AC Milan and Sampdoria, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ένας από τους παίκτες για τον οποίο η Μίλαν έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη το καλοκαίρι του 2017 (38.000.000 ευρώ) για να προσδώσει φρεσκάδα και ενέργεια στην επίθετική της γραμμή ήταν ο Αντρέ Σίλβα, όμως τρεις αγωνιστικές πριν η φετινή Serie A ρίξει αυλαία, το χαρτί του Πορτογάλου στράικερ δείχνει να έχει καεί ολοσχερώς έχοντας μόνο 2 γκολ στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport" το βράδυ της Τρίτης, στο φινάλε του Ρεάλ-Μπάγερν, υπήρχε δείπνο στην Μαδρίτη μεταξύ του διευθυντή των "ροσονέρι" Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι και του μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες, στο οποίο δήλωσε παρών και ο αθλητικός διευθυντής της Μονακό, Μίκαελ Εμενάλο.

Ο γαλλικός σύλλογος είχε ζητήσει από τον Ιανουάριο πληροφορίες για τον Αντρέ Σίλβα, με την Μίλαν να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τώρα αυτό το ενδιαφέρον για να τον "ξεφορτωθεί" χωρίς να έχει μεγάλη χασούρα και την ίδια ώρα να προσπαθήσει να χτίσει γέφυρες επικοινωνίας με τους Μονεγάσκους για να κάνει δικό της τον Κεϊτά.

Juventus' Mario Mandzukic celebrates after scoring his side's second goal during a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White)
Juventus' Mario Mandzukic celebrates after scoring his side's second goal during a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Πέρα πάντως από τον άσο της Μονακό και πρώην της Λάτσιο που τον είχε φλερτάρει και το περασμένο καλοκαίρι, οι Μιλανέζοι έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους και για άλλους φορ και το τελευταίο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι ανήκει στην Γιουβέντους.

Αυτός είναι ο Μάριο Μάντζουκιτς, που διαθέτει τρομερή εμπειρία στα ευρωπαϊκά γήπεδα από την παρουσία του τα τελευταία χρόνια σε Μπάγερν Μονάχου, Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους, με τον 31χρονο Κροάτη φορ να μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και τους "ροσονέρι" να τον γλυκοκοιτάζουν ήδη.

Δεν έχει περάσει άλλωστε και πολύς καιρός από την "αρπαγή" του Λεονάρντο Μπονούτσι από την "βέκια σινιόρα", με τους Μιλανέζους να έχουν μάλιστα πέρυσι δαπανήσει το διόλο ευκαταφρόνητο ποσό των 42.000.000 ευρώ για να μετακομίσει από το Τορίνο στο Μιλάνο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK