Μοντέλα σε παίκτες: "Δεν έχετε τα αρχ@@@@@"

Το εντός έδρας "χαστούκι" από την Ουντινεζε πονάει ακόμα την Μίλαν και ο Βιτσέντσο Μοντέλα έδειξε για πρώτη φορά στους παίκτες του το σκληρό του πρόσωπο. Διαβάστε για τα "γκάζια" του Ιταλού στην τελευταία προπόνηση!

Μοντέλα σε παίκτες: "Δεν έχετε τα αρχ@@@@@"

Η Μίλαν έσπειρε ανέμους με την (αναπάντεχη για πολλούς) ήττα της στο "San Siro" από την Ουντινέζε (0-1) για την 3η αγωνιστική της Serie A και τώρα θερίζει θύελλες.

Ο Βιτσέντσο Μοντέλα ήταν πολύ απογοητευμένος αλλά και ενοχλημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του στο ματς της Κυριακής, όπου έκανε βήματα προς τα πίσω μετά τα αισιόδοξα σημάδια που είχε στείλει μετά τους αγώνες με Τορίνο και Νάπολι, και στην προπόνηση της Δευτέρας "έτριξε τα δόντια" στους παίκτες του.

"Έφτασε η στιγμή όπου ο καθένας από εσάς αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Θέλω να βλέπω περισσότερη ψυχή στο γήπεδο. Είτε νικάτε είτε χάνετε φαίνεται πως δεν σας ενδιαφέρει.

Μοντέλα σε παίκτες: "Δεν έχετε τα αρχ@@@@@"

Από τώρα όμως και στο εξής δεν θα παίζουν πια τα ονόματα: όποιος το αξίζει θα βγαίνει στο γήπεδο. Θα πρέπει να δείχνετε ότι αξίζετε να παίζετε μέσα από τη δουλειά σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας", ήταν οι πρώτες κουβέντες του τεχνικού των Μιλανέζων, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της "Corriere della Sera", με τον Μοντέλα να επιτίθεται στη συνέχεια στους παίκτες του λέγοντας τους μεταξύ άλλων πως "δεν έχετε τα αρχ@@@@@".

"Έχεις δίκιο μίστερ", ήταν η απάντηση που βγήκε από τα χείλη ενός παίκτη της Μίλαν , με τον έξαλλο Μοντέλα να του αποκρίνεται ως εξής: "Βαρέθηκα να έχω δίκιο..."

Μίλαν - Ουντινέζε 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK