Ο Πίρλο... καταδίκασε τη Μίλαν

Ο Αντρέα Πίρλο ρωτήθηκε για την πρώην ομάδα του τη Μίλαν αν έχει πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Ιταλός σούπερ σταρ μίλησε... ποδοσφαιρικά και δεν ήταν καθόλου αισιόδοξος για τους "ροσονέρι".

New York City FC's Andrea Pirlo, left, of Italy, battles for position against Orlando City SC's Kaka, of Brazil, during the second half of an MLS soccer game at Yankee Stadium, Sunday, July 26, 2015, in New York. New York defeated Orlando 5-3. (AP Photo/Jason DeCrow)
New York City FC's Andrea Pirlo, left, of Italy, battles for position against Orlando City SC's Kaka, of Brazil, during the second half of an MLS soccer game at Yankee Stadium, Sunday, July 26, 2015, in New York. New York defeated Orlando 5-3. (AP Photo/Jason DeCrow) AP

Η παλιά δόξα της Μίλαν, Αντρέα Πίρλο που έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες των "ροσονέρι" με δύο Champions League και δύο πρωταθλήματα ρωτήθηκε για το... πογκρόμ μεταγραφών της πρώην ομάδες του και τις πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

" Δεν νομίζω πως η Μίλαν θα κατακτήσει το πρωτάθλημα" απάντησε ο "μάγος" σε σχετική ερώτηση της La Repubblica.

Και συνέχισε αναφέροντας: " Όταν ξεκινάς από το μηδέν με 10 νέους παίκτες, μπορεί να είναι τόσο καλοί όσο τους θες, αλλά είναι δύσκολο να κατακτήσεις απευθείας το πρωτάθλημα."

Αναλύοντας το σκεπτικό του ο Πίρλο είπε: " Πρέπει να τους βάλεις να παίξουν μαζί για να βρεθούν στο γήπεδο. Ο Μοντέλα έχει σκληρή δουλειά να κάνει και πρώτα απ'όλα να βγάλει την ομάδα στο Champions League."

Υπενθυμίζουμε πως Αντρέα Πίρλο έφυγε από τη Μίλαν τη σεζόν 11/12 και κατέκτησε τέσσερα σερί πρωταθλήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK