Ο Ραϊόλα "γδύνει" την Μίλαν για το νέο deal με Ντοναρούμα

Η Μίλαν θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα όμως θα χρειαστεί να "ματώσει" για να τον κρατήσει. Διαβάστε για τις τρομερές αξιώσεις του Μίνο Ραϊόλα.

Ο Ραϊόλα "γδύνει" την Μίλαν για το νέο deal με Ντοναρούμα

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο στο ρόστερ της Μίλαν εδώ και έναν χρόνο και οι άνθρωποι του συλλόγουν έχουν ως προτεραιότητα να έρθουν σύντομα σε συμφωνία μαζί του για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας που θα τον κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμη στο "San Siro".

Ο Ραϊόλα "γδύνει" την Μίλαν για το νέο deal με Ντοναρούμα
WWW.STUDIOBUZZI.COM

Το γεγονός όμως πως πρόκειται για τον καλύτερο τερματοφύλακα στην Ευρώπη στην ηλικία του (τον Φεβρουάριο κλείνει μόλις τα 18 του χρόνια) και έναν από τους καλύτερους στην Ευρώπη αλλά και το ότι έχει μάνατζερ τον δαιμόνιο Μίνο Ραϊόλα σημαίνει αυτόματα πως η Μίλαν θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον κρατήσει.

Σύμφωνα μάλιστα με την αγγλική εφημερίδα "Sun" ο Μίνο Ραϊόλα θα δείξει από νωρίς τις... άγριες διαθέσεις του καθώς ετοιμάζεται να προτείνει στην Μίλαν να έρθουν σε συμφωνία για τον Ντοναρούμα στην περίπτωση που ο σύλλογος δεχτεί να ικανοποιήσει το αίτημά του για 190.000 ευρώ την εβδομάδα στον πελάτη του.

Ο Ραϊόλα "γδύνει" την Μίλαν για το νέο deal με Ντοναρούμα
STUDIO FOTOGRAFICO BUZZI SRL

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως για να μείνει ο 18χρονος κίπερ των "ροσονέρι" και της εθνικής Ιταλίας στη Λομπαρντία θα πρέπει να γίνει δεκτό το αίτημα του Ραϊόλα για ετήσιο συμβόλαιο στον Ντοναρούμα που θα φτάνει τα 10.000.000 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άφησε το τέρμα και έγινε... επιθετικός ο Ντοναρούμα!
Η Νάπολι πήρε τον αέρα της Μίλαν: άλωσε ξανά το "San Siro"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK