Οι παίκτες του Γκατούζο πήραν... δωράρα πριν από τα Χριστούγεννα!

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα οδήγησαν τους παίκτες της Μίλαν στην... απομόνωση, ωστόσο η διοίκηση φρόντισε να τους "γλυκάνει" με ένα δώρο-έκπληξη πριν τις γιορτές!

Οι παίκτες του Γκατούζο πήραν... δωράρα πριν από τα Χριστούγεννα!

Το βαρύ 3-0 από την Βερόνα που ήρθε να προστεθεί σε άλλα πολλά άσχημα αποτελέσματα από το ξεκίνημα της σεζόν ανάγκασε τους διοικούντες την Μίλαν να καταφύγουν σε ακραία λύση και αυτή δεν ήταν άλλη από το να κλειστεί η ομάδα στο προπονητικό κέντρο από την περασμένη Τρίτη, ενόψει του επόμενου αγώνα της.

AC Milan coach Gennaro Gattuso gives instructions during the Italian Cup soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Dec. 14, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Gennaro Gattuso gives instructions during the Italian Cup soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Dec. 14, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Το περίφημο "ritiro" έσπασε πάντως για λίγες ώρες καθώς η διοίκηση σκέφτηκε την άβολη θέση των παικτών και τους έκανε ένα όμορφο δώρο: τους άφησε να περάσουν για μερικές ώρες το βράδυ της Πέμπτης μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα: συζύγους, φίλες και παιδιά.

Οι παίκτες του Γκατούζο πήραν... δωράρα πριν από τα Χριστούγεννα!

Ο λόγος που έγινε αυτή η χειρονομία καλής θέλησης ήταν για να έρθουν και πιο κοντά με τους παίκτες και ταυτόχρονα με την ελπίδα να δουν άμεση ανταπόκριση εντός γηπέδου, αφού ακολουθεί το ματς με την Αταλάντα για το πρωτάθλημα και με την Ίντερ για το Κύπελλο. Λέτε, το "τρικ" της διοίκησης να αποφέρει καρπούς;

News 24/7

24MEDIA NETWORK