Πήραν το δίπλωμα του Μπαλοτέλι για υπερβολική ταχύτητα!

Ακόμη δεν έχει προλάβει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα της Μίλαν, όμως ο Μάριο Μπαλοτέλι κατάφερε να χάσει το δίπλωμα οδήγησης λόγω υπέρβασης του ορίου ταχύτητας σε δρόμο έξω από την Μπρέσια.

Πήραν το δίπλωμα του Μπαλοτέλι για υπερβολική ταχύτητα!

Άρχισε τα δικά του και στο Μιλάνο ο Μάριο Μπαλοτέλι! Ο Ιταλός επιθετικός που ακόμη δεν έχει προλάβει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα της Μίλαν, κατάφερε να χάσει το δίπλωμα οδήγησης λόγω υπέρβαση του ορίου ταχύτητας σε δρόμο κοντά στο σπίτι του, έξω από την Μπρέσια.

Την είδηση αποκαλύπτει η "Giornale di Brescia" και σύμφωνα με το ρεπορτάζ το συμβάν έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο δρόμο ήταν 50χλμ. ωστόσο η Lamborghini που οδηγούσε ο Μπαλοτέλι πήγαινε με τουλάχιστον 90χλμ.

Η ατάκα του Super Mario στην αστυνομία πάντως ήταν.... "Συγγνώμη δεν το πρόσεξα ότι έτρεχα τόσο".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ