Πριν τρία χρόνια στον ΟΦΗ, τώρα έτοιμος για Μίλαν!

Ο Τζενάρο Γκατούζο υπηρέτησε για 14 ολόκληρα χρόνια ως παίκτης την Μίλαν και τώρα είναι μία ανάσα από το να κάνει το ίδιο από το πόστο του προπονητή στην πρώτη ομάδα!

From left, AC Milan defender Thiago Silva, of Brazil, AC Milan midfielder Gennaro Gattuso , AC Milan midfielder Mark Van Bommel, of the Netherlands, and AC Milan midfielder Ignazio Abate celebrate at the end of a Serie A soccer match between Juventus and AC Milan at the Olympic stadium in Turin, Italy, Saturday, March 5, 2011. AC Milan won 1-0. (AP Photo/Luca Bruno)
From left, AC Milan defender Thiago Silva, of Brazil, AC Milan midfielder Gennaro Gattuso , AC Milan midfielder Mark Van Bommel, of the Netherlands, and AC Milan midfielder Ignazio Abate celebrate at the end of a Serie A soccer match between Juventus and AC Milan at the Olympic stadium in Turin, Italy, Saturday, March 5, 2011. AC Milan won 1-0. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η νέα Μίλαν της μετά-Μπερλουσκόνι εποχής άρχισε με όνειρα και φιλοδοξίες τη σεζόν, πράγμα λογικό από τη στιγμή που δαπανήθηκαν πάνω από 220.000.000 ευρώ και αποκτήθηκαν 12 νέοι ποδοσφαιριστές το περασμένο καλοκαίρι, όμως στο χορτάρι το αποτέλεσμα απογοητεύει...

Τραγικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα που έχουν κάνει ακόμα και τον στόχο της 4άδας που οδηγεί στο Champions League της νέας σεζόν να ξεθωριάζει και έλλειψη ομοιογένειας και πλάνου χαρακτηρίζουν την ομάδα του Μοντέλα και όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να... βγάλει τη σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η δεύτερη ισοπαλία μέσα σε 15 ημέρες στο Europa League με την ΑΕΚ, τον έχουν φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση και την Κυριακή δίνει "τελικό" για την παραμονή του.

Απέναντι του η Σασουόλο και σε περίπτωση που δεν έρθει η νίκη, θα αποτελέσει παρελθόν, με τους διοικούντες τον μιλανέζικο σύλλογο να έχουν πάρει οριστική απόφαση να δώσουν τα κλειδιά των αποδυτηρίων σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει σαν την παλάμη του χεριού του τον οργανισμό που λέγεται Μίλαν.

OFI's coach Gennaro Gattuso of Italy gives instructions to his players during a Greek Soccer League match at the Georgios Karaiskakis stadium against Olympiacos in the port of Piraeus, near Athens on Saturday, Sept. 13, 2014. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
OFI's coach Gennaro Gattuso of Italy gives instructions to his players during a Greek Soccer League match at the Georgios Karaiskakis stadium against Olympiacos in the port of Piraeus, near Athens on Saturday, Sept. 13, 2014. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Αυτός είναι ο Τζενάρο Γκατούζο που για 14 χρόνια (1999-2013) έζησες μεγάλες στιγμές με τους "ροσονέρι" ως παίκτης, με τον "Ρίνγκιο" να κάνει το... αγροτικό του τα τελευταία χρόνια στον πάγκο της Παλέρμο, της Πίζα, της Σιόν αλλά και του ΟΦΗ, και τους τελευταίους μήνες να έχει αναλάβει το τιμόνι της ομάδας Νέων της Μίλαν.

"Το ματς με την Σασουόλο κρίνει τον πάγκο της Μίλαν. Η τελευταία ευκαιρία για Μοντέλα: νικάει ή αντίο. Ο Γκατούζο φαβορί", είναι ο τίτλος στην σημερινή "Gazzetta dello Sport" που έχει φωτογραφία-κολάζ του Μοντέλα και Γκατούζο να κάθονται δίπλα-δίπλα στον πάγκο της Μίλαν".

Στο ίδιο μήκος κύματος και η "Corriere dello Sport" που αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της: "Η τελευταία ευκαιρία του Μοντέλα στην Ρέτζιο Αιμίλια, ο Γκατούζο είναι έτοιμος. Ο Βιτσέντσο τα παίζει όλα για όλα στο σπίτι της Σασουόλο, εκεί που έχασε τη θέση του ο Αλέγκρι. Ο Ρίνγκιο είναι στο θάλαμο αναμονής, ο σύλλογος έχει αποφασίσει να στηριχτεί πάνω του αν χρειαστεί".

GAZZETTA DELLO SPORT

Πριν τρία χρόνια στον ΟΦΗ, τώρα έτοιμος για Μίλαν!

CORRIERE DELLO SPORT

Πριν τρία χρόνια στον ΟΦΗ, τώρα έτοιμος για Μίλαν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK