Πώς έχασες τέτοιο γκολ βρε Νιανγκ!

Όλα τα γκολ μπαίνουν και όλα χάνονται αλλά η ευκαιρία του Εμπαγέ Νιανγκ στο Μίλαν-Λάτσιο είναι μνημειώδης! Δείτε τον να αστοχεί σχεδόν εξ επαφής και να μην το πιστεύει ούτε ο ίδιος (VIDEO)!

Ο Κάρλος Μπάκα εκτέλεσε τον Στρακόσια με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 37ο λεπτό και έβαλε μπροστά στο σκορ την Μίλαν, όμως στο δεύτερο μέρος ο Εμπαγέ Νιανγκ απέδειξε πως δεν είναι... Μπάκα.

 

Συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό, με τον Κολομβιανό να τροφοδοτεί τον Σούσο, τον Ισπανό να κάνει το γύρισμα από τα δεξιά προς τον Νιανγκ και τον Γάλλο να έχει μόνο να σπρώξει απλά τη μπάλα στην κενή εστία με προβολή από τη μικρή περιοχή αλλά να μη βρίσκει καλά τη μπάλα και να την στέλνει άουτ!

 

Ευτυχώς για τον ίδιο, κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ράντου στο 73ο λεπτό και έκανε το 2-0 από το σημείο του πέναλτι για να εξιλεωθεί με αυτό τον τρόπο για τη σούπερ χαμένη ευκαιρία του λίγο νωρίτερα.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα