Στην Αγγλία η Μίλαν, φήμες για παίκτη της Τσέλσι

Στο "Στάμφορντ Μπριτζ" βρέθηκαν το Σάββατο διοικητικά στελέχη της Μίλαν για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την Λέστερ. Φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τους "ροσονέρι" να συζήτησαν για πρωτοκλασάτο παίκτη των "μπλε".

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 15:  Eden Hazard of Chelsea celebrates scoring his sides second goal with his Chelsea team mates during the Premier League match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge on October 15, 2016 in London, England.  (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
Chelsea GETTY IMAGES

Όπως όλα δείχνουν, η Μίλαν θα αλλάξει οριστικά ιδιοκτησιακό καθεστώς με την έναρξη της νέας χρονιάς. Το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών θα περάσει σε κινεζικό όμιλο και πλέον όλοι ελπίζουν πως θα πέσει... ζεστό χρήμα στο τραπέζι για μεταγραφές.

Το Σάββατο, πάντως, βρέθηκαν στο "Στάμφορντ Μπριτζ" δυο νέα διοικητικά στελέχη της Ιταλικής ομάδας και είδαν από κοντά το Τσέλσι - Λέστερ ( 3-0 το τελικό σκορ). Με τις φήμες το προηγούμενο να θέλουν την Μίλαν να ενδιαφέρεται ζεστά για τον Σεσκ Φάμπρεγας, όπως ήταν λογικό υπήρξε... αναθέρμανση στον Τύπο.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Αντόνιο Κόντε και η αποχώρηση του τον Γενάρη για πολλούς θεωρείται δεδομένη. Τώρα αν η Μίλαν καταφέρει να τον κλείσει, θα είναι τεράστια επιτυχία μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Μοντολίβο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK