Συμφωνία Μίλαν-Τζένοα για Κούτσκα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "La Stampa", οι διοικούντες τη Μίλαν ήρθαν σε συμφωνία με την Τζένοα για την απόκτηση του Γιουράι Κούτσκα, η οποία θα ενεργοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι περιπτώσεις των Άλεξ Βίτσελ και Ρομπέρτο Σοριάνο.

Η Μίλαν συνεχίζει να αναζητά μία εξαιρετική περίπτωση για τη μεσαία γραμμή, με τα ονόματα των Ρομπέρτο Σοριάνο της Σαμπντόρια και Άλεξ Βίτσελ της Ζενίτ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Παρόλα αυτά, οι διοικούντες την ιταλική ομάδα, ήρθαν σε συμφωνία με την Τζένοα για την απόκτηση του Γιουράι Κούτσκα, η οποία θα ενεργοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι περιπτώσεις των Σοριάνο και Βίτσελ.

Οι "ροσομπλού" θα καρπωθούν 3.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του, ενώ ο Σλοβάκος μέσος θα υπογράψει τετραετές (3+1) συμβόλαιο συνεργασίας.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα