Συνάντηση με Μίλαν ο Μπαλοτέλι

Συνάντηση με τον τεχνικό της Μίλαν, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, είχε ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Μάριο Μπαλοτέλι και όλα δείχνουν πως η επιστροφή του Ιταλού στην ομάδα του Μιλάνου βαδίζει προς την ολοκλήρωσή της.

Συνάντηση με Μίλαν ο Μπαλοτέλι

Η Μίλαν επιβεβαίωσε την συνάντηση που είχε ο τεχνικός της ομάδας, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς με τον επιθετικό της Λίβερπουλ, Μάριο Μπαλοτέλι, το Σάββατο (22/8) στο Πράτο, πόλη κοντά στη Φλορεντία.

"Απ' ότι φαίνεται υπήρξε ένα meeting και όλα πήγαν καλά" μετέδωσε το επίσημο κανάλι του συλλόγου. "Φαίνεται πως ο Μιχαΐλοβιτς αντέδρασε θετικά στα όσα του είπε ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος εμφανίστηκε ταπεινός, σκεπτόμενος σοβαρά το μέλλον του ως ποδοσφαιριστής.

Αυτό που μένει τώρα είναι να τα βρουν μεταξύ τους η Μίλαν με τη Λίβερπουλ. Οι επαφές φαίνεται πως ήδη έχουν ξεκινήσεις. Ένας μέρος του συμβολαίου του Μπαλοτέλι θα το πληρώνουν οι Άγγλοι", αναφέρεται στο ρεπορτάζ που παρουσίασε το επίσημο κανάλι της Μίλαν.

Όλα πλέον δείχνουν ότι ο Μπαλοτέλι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν ως δανεικός από τη Λίβερπουλ. Ο Ιταλός δεν υπολογίζεται στη βρετανική ομάδα και πλέον του παρουσιάζεται μια χρυσή ευκαιρία να αναγεννήσει την καριέρα του. Είναι στο χέρι του να το καταφέρει, αρκεί να παρουσιαστεί σοβαρός...

Διαβάστε ακόμη:

O... ρομαντικός Γκαλιάνι φέρνει πίσω τον Μπαλοτέλι

News 24/7

24MEDIA NETWORK