Τα βρήκαν Μίλαν-Μαρτίνες, απομένει η συμφωνία με Πόρτο

Η Μίλαν τα έχει βρει με τον Τζάκσον Μαρτίνες για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και πλέον απομένει η οριστική συμφωνία με την Πόρτο για τη μεταγραφή του Κολομβιανού επιθετικού στους "ροσονέρι". Τι γίνεται με Κοντογκμπιά.

Τα βρήκαν Μίλαν-Μαρτίνες, απομένει η συμφωνία με Πόρτο

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, βρέθηκε στην Πορτογαλία με σκοπό να διαπραγματευθεί την αγορά του Τζάκσον Μαρτίνες από την Πόρτο. Ο Ιταλός παράγοντας τα έχει βρει με τον 28χρονο επιθετικό για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας έναντι 3.500.000 ευρώ ετησίως.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να επέλθει οριστική συμφωνία μεταξύ των "ροσονέρι" και της Πόρτο, η οποία ζητάει το ποσό των 35.000.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον Κολομβιανό διεθνή άσο.

"Το μέλλον του Μαρτίνες έχει καθοριστεί. Θα πάει σ' ένα κορυφαίο κλαμπ της Ευρώπης που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Με βάση τη συμφωνία, η Πόρτο θα εισπράξει 35.000.000 ευρώ. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal", σχολίασε ο μάνατζέρ του, Λουίς Ενρίκε Πομπέο στην "O Jogo".

Πάει Γαλλία για Κοντογκμπιά

Μετά το ταξίδι στην Πορτογαλία, ο Γκαλιάνι πρόκειται να μεταβεί στη Γαλλία τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να "κλείσει" τη μεταγραφή του Ζοφρί Κοντογκμπία της Μονακό έναντι 27.000.000 ευρώ.

Ο 22χρονος μέσος θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της Γαλλίας, με τους Μονεγάσκους να καταβάλουν 24.000.000 ευρώ το προηγούμενο καλοκαίρι στη Σεβίλλη για την απόκτησή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK