To reunion της δεκαετίας ανήκει στην Μίλαν

Δέκα χρόνια από το θρίαμβο στο ΟΑΚΑ που σήκωσαν το 7ο Champions League στην ιστορία της Μίλαν, τα μέλη εκείνης της μεγάλης ομάδας γιόρτασαν σε ξενοδοχείο στο Μιλάνο. Διαβάστε το story.

To reunion της δεκαετίας ανήκει στην Μίλαν

Στις 23 Μαΐου του 2007 η Μίλαν έγραψε στην Αθήνα μία ακόμα χρυσή σελίδα στο μεγάλο βιβλίο της ένδοξης ιστορίας της αφού με το 2-1 επί της Λίβερπουλ στο ΟΑΚΑ σήκωσε για έβδομη φορά το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League.

Δέκα χρόνια ακριβώς μετά οι παίκτες εκείνης της σπουδαίας ομάδας διοργάνωσαν reunion σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μιλάνου (Magna Pars) όπου είχαν την ευκαιρία να τα πουν και να θυμηθούν όμορφες στιγμές από εκείνη τη θριαμβευτική πορεία μέχρι την κορυφή της Ευρώπης.

To reunion της δεκαετίας ανήκει στην Μίλαν

Στον εορτασμό των 10 χρόνων από το 7ο Champions League συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Γκαλιάνι, Μαλντίνι, Γκατούζο, Ζέεντορφ, Ιντσάγκι, Κοστακούρτα, Σισίνιο, Αμπροζίνι Γιανκουλόφσκι, ενώ οι Κάρλο Αντσελότι, Αλεσάντρο Νέστα, Αντρέα Πίρλο και Κακά ήταν οι μοναδικοί απόντες.

To reunion της δεκαετίας ανήκει στην Μίλαν

Ο Βραζιλιάνος μάλιστα, ο οποίος έχει υποχρεώσεις στο MLS με την Ορλάνδο Σίτι, φρόντισε να "εξιλεωθεί" αφού μίλησε με τους άλλοτε συμπαίκτες του μέσω βιντεοκλήσης ενώ έγραψε στο Instagram: "Πόσα συναισθήματα ήρθαν στο μυαλό με αυτούς τους πρωταθλητές..."

ΤO REUNION ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK