Το video που έγινε viral και "έκαψε" τον Ντοναρούμα!

Μία ημέρα μετά την σούπερ απόκρουσή του στο Μίλαν-Νάπολι, ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα έγινε στόχος για τους οπαδούς των "παρτενοπέι"! Αιτία ένα VIDEO που είδε κατά λάθος το φως της δημοσιότητας!

Το video που έγινε viral και "έκαψε" τον Ντοναρούμα!

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα είναι γεννημένος στο Καστελαμάρε ντι Στάμπια, επαρχία της Νάπολης, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον νεαρό κίπερ της Μίλαν και της εθνικής Ιταλίας να πληγώσει το βράδυ της Κυριακής τη διασημότερη ποδοσφαιρική εκπρόσωπο του ιταλικού Νότου, την Νάπολι.

Πώς έγινε αυτό; Με την απόκρουση της χρονιάς που πραγματοποίησε στο 93' του Μίλαν-Νάπολι όταν σταμάτησε σε τετ α τετ τον Μίλικ, με το 0-0 στο Μιλάνο να κάνει την Γιουβέντους σούπερ φαβορί για το 7ο σερί πρωτάθλημα μετά το 3-0 επί της Σαμπντόρια.

Η επέμβαση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να αποθεωθεί πέρα από τους "ροσονέρι" τιφόζι και από εκείνους της "Γιούβε", όμως το εντυπωσιακό είναι πως μία ημέρα μετά μπήκε στο στόχαστρο των Ναπολιτάνων!

Όχι για την σπουδαία επέμβασή του αλλά για ένα video που είδε κατά λάθος το φως της δημοσιότητας και το οποίο το έστειλε σε έναν θείο του, οπαδό της Νάπολι, με τον Ντοναρούμα να του λέει με ειρωνικό ύφος:

"Θείε συγχώρεσέ με, ήθελα να το κόψω εκείνο το χέρι αλλά δεν τα κατάφερα". Μετά μάλιστα από αυτά τα λόγια, έστειλε διαδικτυακά και μία βρισιά στο θείο του για να τον "πειράξει", για να "δέσει το γλυκό" και να μην σταματάει να δέχεται πλέον... αναθέματα και κατάρες από τους θυμωμένους Ναπολιτάνους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK