"Βράζουν" οι οργανωμένοι στη Μίλαν

H νέα αλλαγή στον πάγκο της Μίλαν προκάλεσε ακόμα και την αντίδραση μερίδας οργανωμένων.

"Βράζουν" οι οργανωμένοι στη Μίλαν

Η απόφαση των διοικούντων τη Μίλαν να αλλάξουν για μία ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια προπονητή προκάλεσε την αντίδραση ακόμα και των οργανωμένων!

Ο γραμματέας κεντρικού συνδέσμου έγραψε σχετικά στο facebook ότι "δεν μπορώ να καταλάβω την ομάδα. Αλλάξαμε τον προπονητή για πέμπτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια ενώ είμαστε ακόμα στο Κύπελλο.

Με όλο το σεβασμό, το πρόβλημα δεν είναι στον πάγκο. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει η ομάδα έτσι. Θέλουμε να δούμε την πραγματική Μίλαν".

Η άποψη αυτή εκφράζει πολλούς οπαδούς των "ροσονέρι" οι οποίοι βλέπουν την ομάδα τους να βουλιάζει στην αγωνιστική-και όχι μόνο-ανυποληψία τα τελευταία χρόνια.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ