Υπέγραψε στη Μίλαν ο Εσιέν

Παίκτης της Μίλαν είναι και τυπικά από το μεσημέρι της Δευτέρας (27/1) ο Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος αποχεραίτησε την Τσέλσι στην οποία αγωνίστηκε για οκτώμισι χρόνια και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ροσονέρι".

Υπέγραψε στη Μίλαν ο Εσιέν

Έπειτα από την πολυετή παρουσία του στην Τσέλσι ο Μίκαελ Εσιέν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο για τους επόμενους 18 μήνες, αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο Γκανέζος αγωνίστηκε οκτώμισι χρόνια στην Τσέλσι, με την οποία κατέκτησε 2 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα καθώς και 1 Champions Leauge, έχοντας συνολικά 256 εμφανίσεις και 33 γκολ.

Υπέγραψε στη Μίλαν ο Εσιέν

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε αναφορικά με την μεταγραφή του Εσιέν στη Μίλαν: "Σε ένδειξη σεβασμού δεν τον εμποδίσαμε να φύγει. Θα ήμασταν χαρούμενοι αν έμενε, γιατί είναι φανταστικός παίκτης, αλλά έδωσε τα πάντα για την ομάδα μας και του παρουσιάστηκε μια σπουδαία ευκαιρία για το μέλλον του. Είμαι βέβαιος πως μπορεί να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο και του εύχομαι επιτυχία και ευτυχία στην Ιταλία και να παίξει στο Μουντιάλ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK