Αυτός είναι ο παίκτης που "έριξε χυλόπιτα" στην Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν στρώνει χρυσάφι το φετινό καλοκαίρι για να πάρει όποιον παίκτη επιθυμεί όμως στην περίπτωση του Πέπε Ρέινα έμεινε με την... όρεξη. Διαβάστε το story.

Napoli's Kalidou Koulibaly, right, celebrates with teammate Pepe Reina at the end of a Champions League playoff round, second leg soccer match between Nice and Napoli in Nice, France, Tuesday, Aug. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Napoli's Kalidou Koulibaly, right, celebrates with teammate Pepe Reina at the end of a Champions League playoff round, second leg soccer match between Nice and Napoli in Nice, France, Tuesday, Aug. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Όλοι θεωρούσαν δεδομένη την αποχώρηση του Πέπε Ρέινα από το "San Paolo" έχοντας υπόψη τα δάκρυα στα μάτια του όταν χαιρετούσε το κοινό της Νάπολι το βράδυ της Κυριακής στο φινάλε του αγώνα πρωταθλήματος με την Σαμπντόρια αλλά και το στενό πρέσινγκ εδώ και και καιρό της Παρί Σεν Ζερμέν όμως έγινε η μεγάλη... έκπληξη.

Παρά το γεγονός πως μπαίνει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του χωρίς να υπάρχει διάθεση από τους "παρτενοπέι" να του το ανανεώσουν αλλά και την πρόταση των Παριζιάνων για διετές ή τριετές συμβόλαιο, ο 34χρονος κίπερ σκέφτηκε με την καρδιά και όχι το μυαλό και πήρε την μεγάλη απόφαση να παραμείνει στην Ιταλία και στην ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι.

Το "όχι" μάλιστα προς την Παρί Σεν Ζερμέν φρόντισε να το... μαρτυρήσει η σύζυγός του, Γιολάντα Ρούιθ, η οποία ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία με δύο διαφορετικές εμφανίσεις του Ρέινα με το σήμα της Νάπολι, γράφοντας:

"Ο Λούκα και ο Τιάγκο (σ.σ. τα δύο παιδιά τους) είναι ήδη έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Forza Napoli για πάντα".

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK