Επίσημα στη Νάπολι ο Μίλικ

Παίκτης της Νάπολι είναι κι επίσημα ο Πολωνός επιθετικός Αρκάντιους Μίλικ.

Επίσημα στη Νάπολι ο Μίλικ
Μίλικ-Νάπολι

Ο Αρκάντιους Μίλικ θα διαδεχθεί τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην κορυφή της επίθεσης της Νάπολι, όπως ενημέρωσε επίσημα ο σύλλογος το βράδυ της Δευτέρας, πριν από το φιλικό με τη Νις.

Ο Πολωνός επιθετικός θα κοστίσει 30.000.000 ευρώ στους "παρτενοπέι" και θα πάρει το "χρίσμα" από τον αριχσκόρερ της περσινής Serie A με 36 τέρματα, ο οποίος μεταγράφθηκε στη Γιουβέντους έναντι 94.700.000.

"Είναι τιμή να αποτελώ μέλος της Νάπολι, με τους εκπληκτικούς φιλάθλους γεμάτους πάθος, έναν σπουδαίο σύλλογο με φανταστική ιστορία. Θέλω να κάνω χαρούμενους τους φανατικούς φίλους. Θα βάλω τα δυνατά μου ώστε να έχουμε μία υπέροχη πορεία", τόνισε ο πρώην φορ του Άγιαξ.

Ο 22χρονος διεθνής άσος κόστισε στον Άγιαξ 2.800.000 το περσινό καλοκαίρι, όντας ήδη έναν χρόνο δανεικός από τη Λεβερκούζεν. Στα δύο χρόνια που πέρασε στο Άμστερνταμ, σε 76 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 47 γκολ και μοίρασε 18 ασίστ.

Με την εθνική Πολωνίας μετράει ήδη 31 αγώνες και 11 γκολ, ενώ υπήρξε παρτενέρ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην επίθεση της ομάδας στο πρόσφατο Euro 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το μεταγραφικό πάρε δώσε της Serie A

News 24/7

24MEDIA NETWORK