Για... πάντα στη Νάπολι ο Χάμσικ

Ο Μάρεκ Χάμσικ, η νεότερη σημαία της Νάπολι, υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο.

Για... πάντα στη Νάπολι ο Χάμσικ

Ο Γκονσάλο Ιγκουαϊν μπορεί να έφυγε από τη Νάπολι με προορισμό τη Γιουβέντους, ο πιστός στρατιώτης Μάρεκ Χάμσικ όμως υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Ο 29χρονος Σλοβάκος θα μείνει στους “παρτενοπέι” τα επόμενα τέσσερα χρόνια και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν αποκλείεται να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα στην οποία αγωνίζεται από το 2007.

“Σκέφτομαι μόνο τη Νάπολι. Θέλω να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τους στόχους μας” τόνισε ο...ευτυχής Χάμσικ ο οποίος έχει παίξει με την ομάδα περισσότερα από 300 επίσημα ματς.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ