Η υποδοχή της χρονιάς: 20.000 οπαδοί της Νάπολι στο αεροδρόμιο!

Η Νάπολι έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται το πρώτο της σκουντέτο μετά το μακρινό 1990 έχοντας πάρει χρυσή νίκη με 1-0 στο Τορίνο επί της Γιουβέντους με γκολ στο 90' και οι οπαδοί της είναι στα... σύννεφα! Απόδειξη οι 20.000 τιφόζι των "παρτενοπέι" που πήγαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν τους θριαμβευτές (PHOTOS+VIDEOS).

Η υποδοχή της χρονιάς: 20.000 οπαδοί της Νάπολι στο αεροδρόμιο!

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στον... ιταλικό Νότο! Η Νάπολι νίκησε 1-0 την Γιουβέντους στο ντέρμπι κορυφής με κεφαλιά-κανονιά του Καλιντού Κουλιμπαλί στο 90ο λεπτό, μείωσε σε έναν βαθμό την απόστασή της από την πρωτοπόρο "βέκια σινιόρα" και πλέον πιστεύει βάσιμα στο πρώτο της σκουντέτο μετά από 28 χρόνια, γεγονός που έχει εκτοξεύσει στα ύψη των ψυχολογία των πολυάριθμων οπαδών της.

Με την ομάδα τους να είναι πλέον σε απόσταση αναπνοής από τους Τορινέζους και με το πρόγραμμα της ομάδας του Αλέγκρι στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές να είναι κάτι παραπάνω από... φωτιά (εκτός έδρας δοκιμασίες με Ίντερ και Ρόμα!), οι "παρτενοπέι" έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουν στον τίτλο και το πόσο πολύ πιστεύουν σε αυτό το έδειξαν όχι μόνο εντός αλλά και εκτός γηπέδου.

Και αυτό γιατί μετά το φινάλε του αγώνα στο "Allianz Stadium" που βρήκε τους παίκτες του Σάρι να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο συγκεκριμένο γήπεδο, οι οπαδοί της στην Νάπολη βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν και να κάνουν τη νύχτα... μέρα ενώ η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Για την ακρίβεια, μοναδική και συλλεκτική, αφού συγκεντρώθηκαν 20.000 οπαδοί μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο αεροδρόμιο του Καποντικίνο, προκειμένου να αποθεώσουν την γαλάζια αποστολή, με το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή από το Τορίνο να φτάνει στην Νάπολι στις 4 το πρωί!

Μετά από αποθέωση διαρκείας, το πούλμαν κατάφερε να φύγει από το αεροδρόμιο και έφτασε στις 5 το πρωί στο Κάστελ Βολτούρνο, όπου εκεί περίμεναν μερικές εκατοντάδες οπαδοί για να ακολουθήσει νέος γύρος πανηγυρισμών...

News 24/7

24MEDIA NETWORK