Μην κάνουν όνειρα στη Νάπολι! Με Αντσελότι πρωτάθλημα δεν...

Αν ο βασικός λόγος που η Νάπολι... πετάει στο δρόμο τον Μαουρίτσιο Σάρι είναι η απώλεια του εφετινού τίτλου και παίρνει γι' αυτόν το σκοπό τον Κάρλο Αντσελότι, οι επιτελείς δεν έχουν διαβάσει το... βιογραφικό του. Πιο πιθανός είναι ένας... ευρωπαϊκός τίτλος!

Bayern coach Carlo Ancelotti watches his team during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Christophe Ena)
Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Η Νάπολι ψάχνει για προπονητή και δεν το κρύβει. Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχει ειδοποιηθεί ακόμη, αλλά ο κόσμος το 'χει τούμπανο και ο πρόεδρος ντε Λαουρέντις κρυφό καμάρι πως έχει "κλείσει" τον Κάρλο Αντσελότι. Σύμφωνα μάλιστα με τους Ιταλούς, η συμφωνία των δύο ανδρών "κλείδωσε" σε ραντεβού που έγινε την Τρίτη.

Οι λόγοι που οι "παρτενοπέι" διώχνουν τον προπονητή που του έφερε πιο κοντά από οποιονδήποτε άλλον στην κατάκτηση του τίτλου είναι δύο: από τη μία ο τρόπος που χάθηκε το πρωτάθλημα μετά το διπλό στο Τορίνο και από την άλλη η άρνησή του να συνεργαστεί με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές. Του χρεώνουν ότι προτιμάει εργάτες, παιδιά που θα του κάνουν τη δουλειά, αλλά έχουν ταβάνι.

Ο ντε Λαουρέντις ποτέ δεν το χώνεψε αυτό και τώρα που βρήκε την ευκαιρία του το χτυπάει. Δείχνοντάς του την πόρτα της εξόδου.

Ο Αντσελότι έχει συνυπάρξει με αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και θεωρείται εξαιρετικός διαχειριστής υλικών. Ποιος όμως είπε ότι μπορεί να καθοδηγήσει μια ομάδα σ' έναν μαραθώνιο;

Διότι στα χρόνια της Γιουβέντους, της Μίλαν, της Τσέλσι, της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μπάγερν, από το 1999 ως το 2107, κατέκτησε όλα κι όλα τέσσερα πρωταθλήματα! Πολύ λίγα αναλογικά των ετών και των ομάδων στις οποίες δούλεψε. Εδώ στη Γαλλία το έχασε από τη... Μονπελιέ!

Πιο πιθανό είναι να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ (έχει τρία) παρά το Σκουντέτο (από τη Γιουβέντους).

News 24/7

24MEDIA NETWORK