Μήτρογλου για αντι-Ιγκουαΐν στη Νάπολι

Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για την αντικατάσταση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στη Νάπολι.

Μήτρογλου για αντι-Ιγκουαΐν στη Νάπολι

Ο Κώστας Μήτρογλου προβάλλει ως μία πιθανή περίπτωση για την αντικατάσταση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στη Νάπολι, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο των "παρτενοπέι", όπως αποκαλύπτει η "Record", ως ένας από τους παίκτες που εξετάζουν οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου για να αναπληρώσει το κενό που αφήνει ο αρχισκόρερ της περσινής Serie A με 36 γκολ.

 

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι άνθρωπος της Νάπολι ρώτησε την Μπενφίκα για τις αποδοχές του ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιό του και την τιμή του, δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις του συλλόγου.

Η Μπενφίκα δεν "καίγεται" να παραχωρήσει τον δεύτερο σκόρερ της, ειδικά μετά από την υπογραφή νέου συμβολαίου την περσινή σεζόν.

Παρ' όλα αυτά, τίποτα δεν αποκλείεται σε περίπτωση που η Νάπολι καταθέσει υψηλή πρόταση, ειδικά από τη στιγμή που είναι σε θέση να την υποστηρίξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το μεταγραφικό πάρε δώσε της Serie A
Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ