Παίρνει τα γάντια του βασικού ο Καρνέζης

Όχι μόνο υπέγραψε στη Νάπολι, αλλά -όπως όλα δείχνουν- θα παίξει και βασικός ο Ορέστης Καρνέζης μετά την άτυχη στιγμή που είχε ο συμπαίκτης του Μέρετ!

Greece's goalkeeper Orestis Karnezis celebrates the second goal of his team against Romania during their World Cup qualifying playoff first leg soccer match at the Karaiskaki stadium in the port city of Piraeus, near Athens, Friday, Nov. 15, 2013. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Greece's goalkeeper Orestis Karnezis celebrates the second goal of his team against Romania during their World Cup qualifying playoff first leg soccer match at the Karaiskaki stadium in the port city of Piraeus, near Athens, Friday, Nov. 15, 2013. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Όπου πηγαίνει, παίζει. Νόμος αυτό για τον Ορέστη Καρνέζη, τον οποίο η Νάπολι απέκτησε για αναπληρωματικό του Άλεξ Μέρετ, αλλά ο Κάρλο Αντσελότι αναμένεται να του δώσει το χρίσμα του βασικού.

Τούτο γιατί ο 21χρονος τερματοφύλακας που μεταγράφηκε παρέα με τον Έλληνα έσπασε το χέρι του στην προπόνηση της Τετάρτης. Όπως έγινε γνωστό, υπέστη κάταγμα στην ωλένη του αριστερού χεριού του και η αποθεραπεία θα διαρκέσει από 6-8 εβδομάδες μίνιμουμ.

Η νέα σεζόν στην Ιταλία αρχίζει στις 20 Αυγούστου, οπότε εύκολα γίνεται αντιληπτό πως ο Καρνέζης θ' αρχίσει ως το Νο1 των "παρτενοπέι". Αν καταφέρει να διατηρηθεί στην ίδια θέση της ιεραρχίας των πορτιέρι στο υπόλοιπο της χρονιάς, έναντι του μικρού που θα έχει χάσει όλην την προετοιμασία, θα κριθεί από την απόδοσή του.

Όλες τις λεπτομέρειες του deal Ουντινέζε - Νάπολι για τους δύο τερματοφύλακες τις είχατε διαβάσει στο Ευαγγέλλιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK