Την ατάκα-μαχαιριά για την Γιουβέντους την ξεστόμισε ο Ινσίνιε

Δεν έφτανε στην Γιουβέντους η πίκρα από το γκολ που δέχτηκε στο 90' από τον Κουλιμπαλί και ενδεχομένως της στοιχίσει το σκουντέτο, ήρθε και η βιτριολική ατάκα του Ινσίνιε να "δέσει το γλυκό"!

Napoli's Lorenzo Insigne stops the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Napoli's Lorenzo Insigne stops the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η αλήθεια είναι πως την ήττα στο φινάλε από την Νάπολι το βράδυ της Κυριακής δύσκολα θα τη "χωνέψουν" οι οπαδοί της Γιουβέντους: όχι μόνο γιατί ήταν η πρώτη τους εντός έδρας από τους "παρτενοπέι" μετά το 2009 αλλά και επειδή είναι πολύ πιθανό αν έρθει γκέλα σε κάποια από τις προσεχείς εξόδους σε Μιλάνο (Ίντερ) και Ρώμη (Ρόμα) να χαθεί το σκουντέτο.

Στον αντίποδα, ο Μαουρίτσιο Σάρι και οι παίκτες του γιόρτασαν με την ψυχή τους το γκολ λύτρωσης του Κουλιμπαλί με το οποίο "εκτέλεσε" τον Μπουφόν (η Νάπολι ήταν καλύτερη και δεν είχε επιτρέψει στην "βέκια σινιόρα" να έχει ούτε ένα σουτ στην εστία της σε όλο το ματς) και ο Λορέντσο Ινσίνιε πέταξε την ατάκα της βραδιάς με στόχο να πληγώσει τους Τορινέζους.

"Η Γιουβέντους είπε πως θα αντιμετωπίσει το ματς με την Νάπολι ως τελικό Champions League και το έχασε. Έχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο;" , ήταν η ερώτηση που έγινε από δημοσιογράφο στον Ινσίνιε στη μεικτή ζώνη στο φινάλε του ντέρμπι, με τον 26χρονο να απαντάει: "Έχουν συνηθίσει σε κάτι τέτοιο..."

Φυσικά, ο Ιταλός διεθνής μεσοεπιθετικός ήθελε να υπογραμμίσει το άσχημο ρεκόρ που έχει η Γιουβέντους όταν αγωνίζεται σε τελικούς Champions League, με τους Τορινέζους να έχουν χάσει και στους πέντε τελευταίους που δήλωσαν "παρών" (1997, 1998, 2003, 2015, 2017) και να έχουν συνολικά μόνο 2 κατακτήσεις του βαρύτιμου τροπαίου σε 9 παρουσίες τους στον τελικό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK