Τινάζει την μπάνκα η Νάπολι για αντι-Ιγκουαΐν

Η Νάπολι θα πάρει σχεδόν 95.000.000 από την πώληση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν και θα επιχειρήσει να αναπληρώσει το κενό του με τους κορυφαίους φορ του κόσμου.

Τινάζει την μπάνκα η Νάπολι για αντι-Ιγκουαΐν

Η πώληση με ποσό ρεκόρ του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στη Γιουβέντους αδιαμφισβήτητα αποτελεί το γεγονός του καλοκαιριού στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η Νάπολι χάνει τον κορυφαίο σκόρερ και παίκτη της τα τελευταία χρόνια, ωστόσο κερδίζει ένα ποσό ουσιαστικά 106.000.000 ευρώ για να κινηθεί για τον αντικαταστάτη του και όχι μόνο.

Η "γηραιά κυρία" θα καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 94.736.000 και παράλληλα οι "παρτενοπέι" θα απελευθερωθούν από το πιο "βαρύ" συμβόλαιό τους, αφού ο Αργεντινός επιθετικός κόστιζε 11.000.000 μικτά τον χρόνο.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Ο ΜΠΑΚΑ

Το κενό των... 36 γκολ στην επίθεση μοιάζει δυσαναπλήρωτο, ωστόσο ο πρώτος επιλαχών για να αντικασταστήσει τον πρώτο σκόρερ της Serie A φαίνεται να είναι ο... τρίτος σκόρερ της κατηγορίας, Κάρλος Μπάκα.

Ο Κολομβιανός επιθετικός της Μίλαν, με τα 18 γκολ στο περσινό πρωτάθλημα, προσπαθεί εδώ και μήνες να αποχωρήσει από τους "ροσονέρι", αναζητώντας ομάδα που θα αγωνίζεται στο Champions League. Μάλιστα, δεν ταξίδεψε με τους "ροσονέρι" στις ΗΠΑ στο πλαίσιο της περιοδείας τους, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει, εάν το... σαφάρι ομάδας δεν αποδειχθεί επιτυχημένο.

Η Γουέστ Χαμ που βρέθηκε κοντά στην απόκτησή του δεν τον ικανοποίησε τελικά, ωστόσο η Νάπολι πληροί τις προϋποθέσεις: θα συμμετάσχει απευθείας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα του προσφέρει θέση βασικού και φυσικά ένα καλύτερο συμβόλαιο. Στη Μίλαν αμείβεται με 3.500.000, ενώ από την επόμενη ομάδα ζητάει 4.500.000 καθαρά.

Οι απαιτήσεις της Μίλαν δύσκολα θα αποτελέσουν εμπόδιο, αφού ο 30χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής κοστολογείται μέχρι στιγμής περίπου 30.000.000.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΚΑΡΝΤΙ

Επόμενος στόχος στο μπλοκάκι των ανθρώπων της Νάπολι, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση Μπάκα, είναι ο Μάουρο Ικάρντι. Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Serie A (μαζί με τον Λούκα Τόνι) διατηρεί κακές σχέσεις με τους ανθρώπους της Ίντερ και η σύζυγός του, η εκρηκτική Γουάντα Νάρα, η οποία τελεί και μάνατζερ του Αργεντινού, αποκάλυψε ότι υπάρχουν επαφές των δύο πλευρών.

Οι "νερατζούρι" δεν είναι αρνητικοί να αποχωριστούν τον πιο παραγωγικό επιθετικό τους τα τελευταία χρόνια, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά με ένα ποσό άνω των 50.000.000 ευρώ.

Ο ίδιος ο 23χρονος διεθνής επιθετικός αναμένεται να ζητήσει αύξηση στα χρήματα που λαμβάνει σήμερα (4.000.000 συν τα έσοδα από τα δικαιώματα προβολής του).

Ο ΑΚΡΙΒΟΣ ΜΟΡΑΤΑ

Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, ο οποίος προς το παρόν αντιμετωπίζει την οργή του κόσμου για τη φυγή του Ιγκουαΐν με τον οποίο είχε έρθει σε ρήξη, επιθυμεί διακαώς έναν άλλον επιθετικό που αγωνιζόταν στη Serie A τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος για τον Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 30.000.000 βάσει ρήτρας που υπήρχε στο συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους, χωρίς να έχει πάρει εχέγγυα ότι θα παραμείνει στο ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης.

Η Ρεάλ, πάντως, θα επιχειρήσει να ακριβοπληρώσει τον 23χρονο διεθνή Ισπανό, αξιώνοντας 70.000.000, με τον ποδοσφαιριστή να απαιτεί συμβόλαιο ύψους 7.500.000.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ

Επαφές έχουν υπάρξει και με τον Πολωνό διεθνή φορ του Άγιαξ, Αρκάντιους Μίλικ, ενώ υπάρχει σκέψη και για τον Αλεξάντρ Λακαζέτ της Λιόν, πιθανόν σε μία διπλή μεταγραφή μαζί με τον μέσο Κορεντέν Τολισό έναντι 60.000.000.

Τελευταίο όνομα που συνδέθηκε με τη Νάπολι είναι αυτό του Ντιέγκο Κόστα, αν και ο πολιτογραφημένος Ισπανός, με απολαβές 10.000.000, θα αξιολογηθεί πρώτα από τον νέο προπονητή της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, ενώ τον πρώτο λόγο πάντα τον έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το μεταγραφικό πάρε δώσε της Serie A
Ο Ιγκουαΐν έγινε πιο ακριβός από τον Ρονάλντο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK