Τον Δεκέμβριο τον πήρε τον τίτλο, θα το κάνει και τον Μάη;

Με το χρυσό γκολ του αρχηγού της, Μάρεκ Χάμσικ, η Νάπολι έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Κροτόνε (1-0) και ο άτυπος τίτλος της πρωταθλήτριας χειμώνα ντύθηκε... γαλάζιος (VIDEO).

Napoli's Piotr Zielinski, right, celebrates scoring the opening goal with his teammates during a Champions League Group F soccer match between Feyenoord and Napoli at the Kuip stadium in Rotterdam, Netherlands, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Peter Dejong)
Napoli's Piotr Zielinski, right, celebrates scoring the opening goal with his teammates during a Champions League Group F soccer match between Feyenoord and Napoli at the Kuip stadium in Rotterdam, Netherlands, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO/PETER DEJONG

Στο φινάλε του 2017 δεν θα μπορούσε να ζητήσει περισσότερα η Νάπολι. Πριν μία εβδομάδα, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι επιβλήθηκε 3-2 της Σαμπντόρια στο "Σαν Πάολο" και γιόρτασε μαζί με τον αρχηγό της, Μάρεκ Χάμσικ, το 116ο γκολ του με τη γαλάζια φανέλα, που τον έκανε τον κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών για το σύλλογο μπροστά από τον Μαραντόνα (115 γκολ).

Τον Δεκέμβριο τον πήρε τον τίτλο, θα το κάνει και τον Μάη;

Το βράδυ της Παρασκευής ήρθε και το δεύτερο δώρο για την ομάδα του ιταλικού Νότου. Ο Χάμσικ (για χάρη του οποίου οι Ναπολιτάνοι φόρεσαν συλλεκτικες φανέλες για το ρεκόρ του ) ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της ομάδας του στην έδρα της Κροτόνε στο 17ο λεπτό, και με το γκολ Νο 117 για τους "παρτενοπέι", τους επέτρεψε να πανηγυρίσουν τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα!

Τον Δεκέμβριο τον πήρε τον τίτλο, θα το κάνει και τον Μάη;

Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Σλοβάκου στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια του με την Νάπολι, η οποία φιλοδοξεί φυσικά τον ερχόμενο Μάιο να πάρει και τον "κανονικό" τίτλο, αυτό της πρωταθλήτριας Ιταλίας για τη σεζόν 2017-18 ώστε να κάνει τρία τα σκουντέτι μετά από εκείνα του 1987 και του 1990 που είχε για ηγέτη τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

ΚΡΟΤΟΝΕ - ΝΑΠΟΛΙ 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK