Νικάει και χωρίς να παίζει η Γιουβέντους!

H Γιουβέντους όχι μόνο δεν είχε απώλειες στο ντέρμπι με τη Νάπολι αλλά αύξησε τη διαφορά και από την 2η Ρόμα η οποία δεν μπόρεσε να νικήσει την Έμπολι (videos).

Νικάει και χωρίς να παίζει η Γιουβέντους!

Πριν από την έναρξη της 11ης αγωνιστικής οι φίλοι της Ρόμα περίμεναν κάποιο στραβοπάτημα της Γιουβέντους στο ντέρμπι του "Juventus Stadium" απέναντι στην Νάπολι όμως μία ημερα αργότερα η διαφορά των Ρωμαίων από την κορυφή αντί να μειωθεί... αυξήθηκε.

Νικάει και χωρίς να παίζει η Γιουβέντους!

Και αυτό γιατί η πεντάκις πρωταθλήτριας κατάφερε με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ΙγκουαΪν να πάρει το τρίποντο νικωντας 2-1 την Νάπολι ενώ η ομάδα του Σπαλέτι "κόλλησε" στην Τοσκάνη απέναντι στην Έμπολι (0-0) που είχε κάτω από την εστία έναν εκπληκτικό Σκορούπσκι, που είναι μάλιστα δανεικός από τους "τζαλορόσι".

Νικάει και χωρίς να παίζει η Γιουβέντους!

Εντός έδρας νίκες για Μίλαν και Λάτσιο απέναντι σε Πεσκάρα και Σασουόλο αντίστοιχα (ο Μποναβεντούρα σκόραρε με απευθείας φάουλ και αφιέρωσε το γκολ του στους σεισμοπαθείς της κεντρικής Ιταλίας), με τα τρίποντα αυτά να ανεβάζουν τους "ροσονέρι" στην 4η και τους "λατσιάλι" στην 5η θέση της βαθμολογίας.

ΕΜΠΟΛΙ - ΡΟΜΑ 0-0

ΜΙΛΑΝ - ΠΕΣΚΑΡΑ 1-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ιγκουαΐν αρνήθηκε να πανηγυρίσει το γκολ του στη Νάπολι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK