No deal για Μανωλά για... λίγα εκατομμύρια ευρώ!

Ο Κώστας Μανωλάς τα βρήκε σε όλα με την Ζενίτ του Ρομπέρτο Μαντσίνι, όμως η Ρόμα δεν καλύφθηκε πλήρως από τη ρωσική πρόσφορά και το deal πήρε αναβολή! Διαβάστε το story.

Lazio's Miroslav Klose, left, and Roma's Kostas Manolas, center, eye the ball during a Serie A soccer match between Lazio and Roma at Rome's Olympic Stadium, Monday, May 25, 2015. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Lazio's Miroslav Klose, left, and Roma's Kostas Manolas, center, eye the ball during a Serie A soccer match between Lazio and Roma at Rome's Olympic Stadium, Monday, May 25, 2015. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Η πολυσυζητημένη τις τελευταίες ημέρες μετακίνηση του Κώστα Μανωλά από την Ιταλία στην Ρωσία πήρε αναβολή! Η Ζενίτ του Ρομπέρτο Μαντσίνι έκανε μία σούπερ οικονομικά πρόταση στον Έλληνα σέντερ μπακ (τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα φτάσουν μέχρι και τα 4.000.000 ευρώ) και κατάφερε να αποσπάσει το "ναι" από τον ίδιο, όμως δεν συνέβη το ίδιο και με τη Ρόμα.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι διοικούντες τον ρωσικό σύλλογο άνοιξαν τα χαρτιά τους στο ραντεβού της Πέμπτης στο Μόναχο με τους ομολόγους τους της Ρόμα, προσφέροντας το ποσό των 30.000.000 ευρώ, όμως αυτό δεν έγινε αποδεκτό από τους Ιταλούς.

Το ιταλικό Sky Sport αναφέρει πως τις δύο πλευρές εξακολουθούν να χωρίζουν λίγα εκατομμύρια ευρώ, με τους Μόντσι (τεχνικός διεθυντής) και Μάουρο Μπαλντισόνι (εκτελεστικός διεθυντής) να επιστρέφουν στην ιταλική πρωτεύουσα και να αναμένεται την Παρασκευή να υπάρχει νέα συνάντηση με σκοπό να γεφυρωθεί το οικονομικό χάσμα και να ολοκληρωθεί το deal.

News 24/7

24MEDIA NETWORK