Ντιμπάλα πρόσεχε: σε κυνηγάει ο "καυτός" Ιμόμπιλε!

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε φορτώνει ασταμάτητα τα αντίπαλα δίχτυα και αυτή που το απολαμβάνει είναι η Λάτσιο, προσπερνώντας στη βαθμολογία την Μίλαν (VIDEO).

Ντιμπάλα πρόσεχε: σε κυνηγάει ο "καυτός" Ιμόμπιλε!

Από το καλοκαίρι του 2016 φοράει τα γαλάζια της Λάτσιο και έχει κάνει τους οπαδούς των "μπιανκοτσελέστι" να τον λατρέψουν με την αξιοπιστία του στη γραμμή κρούσης, ωστόσο αυτό που έχει πετύχει τον τελευταίο μήνα ξεπερνάει κάθε λογική.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος έχει αναπτύξει τόσο ερωτική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα από την αρχή της σεζόν ώστε η Λάτσιο όχι μόνο να είναι ανταγωνιστική αλλά να βρίσκεται και κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ντιμπάλα πρόσεχε: σε κυνηγάει ο "καυτός" Ιμόμπιλε!
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΛΑΤΣΙΟ ΣΤΟ TWITTER

Το γεγονός πως είναι δεύτερος σκόρερ της Serie A με 8 γκολ πίσω από τον αρχικανονιέρη Ντιμπάλα (10) φτάνει από μόνο του να δείξει τη φόρμα του ενώ είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως τις τελευταίες 27 ημέρες μετράει 9 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις!

Τελευταίο του "θύμα" ήταν η Ελλάς Βερόνα, με τον Ιμόμπιλε να ανοίγει το δρόμο για το εκτός έδρας 3-0 επί της Λάτσιο πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα γκολ και τον Μάρουσιτς να βάζει το κερασάκι στην τούρτα με το πρώτο τέρμα της καριέρας του στην Serie A.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ - ΛΑΤΣΙΟ 0-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK