Ο Αλμπιόλ γιόρτασε δις και μαζί του όλοι οι Ναπολιτάνοι!

Η Γιουβέντους έκανε το δώρο το Σάββατο και η Νάπολι το πήρε μία ημέρα αργότερα, για να βάλει ξανά φωτιά στη μάχη του τίτλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ραούλ Αλμπιόλ (VIDEO).

Ο Αλμπιόλ γιόρτασε δις και μαζί του όλοι οι Ναπολιτάνοι!

Μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα (εντός έδρας ήττα με 4-2 από την Ρόμα και ισοπαλία 0-0 στο Μιλάνο με την Ίντερ) η Νάπολι επέστρεψε στις επιτυχίες και ταυτόχρονα στη διεκδίκηση του σκουντέτο με αξιώσεις.

Και αυτό γιατί κατάφερε να κάμψει με 1-0 την αντίσταση της Τζένοα στο "Σαν Πάολο" και να μειώσει στους δύο πόντους τη διαφορά της από την κορυφή, μετά την αναπάντεχη ισοπαλία (0-0) της πρωτοπόρου Γιουβέντους στην έδρα της ΣΠΑΛ το Σάββατο.

Ο Αλμπιόλ γιόρτασε δις και μαζί του όλοι οι Ναπολιτάνοι!

Λυτρωτής για τους "παρτενοπέι" σε ένα ματς που έστελνε ενδείξεις πως θα μπορούσε να "στραβώσει" (είχαν δύο δοκάρια με Μέρτενς και Ινσίνιε) ήταν ο Ραούλ Αλμπιόλ με κοντινή κεφαλιά στο 72ο λεπτό.

Λεπτομέρεια; Αυτό ήταν μόλις το τρίτο τέρμα για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό στα πέντε χρόνια παρουσίας του στη Νάπολι, ο οποιός λίγο πριν την έναρξη του αγώνα παρέλαβε μία συλλεκτική φανέλα για τη συμπλήρωση 200 συμμετοχών του με την ομάδα του ιταλικού Νότου.

ΝΑΠΟΛΙ - ΤΖΕΝΟΑ 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK