Ο Ικάρντι θέλει Ίντερ, η Γουάντα δεν λέει όχι στην Ρεάλ!

Η σέξι σύντροφος του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, μίλησε για την προτίμηση του Αργεντινού στην Ίντερ όμως δεν έκλεισε την πόρτα στην Ρεάλ, μέσω αποκλειστικής συνέντευξής της...

Ο Ικάρντι θέλει Ίντερ, η Γουάντα δεν λέει όχι στην Ρεάλ!

Για όσους παρακολουθούν την πορεία του Μάουρο Ικάρντι τα τελευταία χρόνια, γνωρίζουν πολύ καλά πως η Γουάντα Νάρα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη ζωή του, όχι μόνο επειδή είναι η ερωτική του σύντροφος (μετά το χωρισμό της με τον Μάξι Λόπες) αλλά και επειδή εδώ και λίγο καιρό τον εκπροσωπεί επίσημα, ούσα η μάνατζέρ του.

Τι άποψή έχει λοιπόν η Αργεντίνα πρώην μοντέλο για το έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον παίκτη και τις φήμες που θέλουν τους "μερένγκες" να δίνουν πάνω από 80.000.000 ευρώ να τον αποκτήσουν;

"Η καρδιά του Μάουρο και των παιδιών μας είναι νερατζούρα. Ελπίζουμε ότι θα είναι για πάντα στην Ίντερ, εξαρτάται από τη διοίκηση. Δεν ξέρω τίποτα για την Ρεάλ Μαδρίτης, δεν λέω όχι και δεν λέω ναι.

Ο Ικάρντι θέλει Ίντερ, η Γουάντα δεν λέει όχι στην Ρεάλ!

Εάν εξαρτιόταν αποκλειστικά από τον Μάουρο, θα παρέμενε στην Ίντερ για όλη τη ζωή του, όμως υπάρχουν και άλλα πράγματα και δεν ξέρει κανείς, ελπίζουμε να μείνει", δήλωσε με... διπλωματική διάθεση η Γουάντα Νάρα μέσω συνέντευξης στην Σίλβια Τοφάνιν και στην εκπομπή "Verissimo" (θα μεταδοθεί το Σάββατο το απόγευμα στο "Canale 5"), και πρόσθεσε:

"Ο έρωτάς μου με τον Μάουρο ήταν κεραυνοβόλος. Είχα ήδη κλείσει τη σχέση μου με τον Μάξι Λόπες πριν τον γνωρίσω. Ήμουν σίγουρη από την αρχή ότι θα ήταν κάτι σοβαρό. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, διαφορετικά δεν θα τον είχα παρουσιάσει στα παιδιά μου.

Όσον αφορά στην εκπροσώπησή του, εγώ ήμουν μάνατζερ του εαυτού μου στην Αργεντινή. Όταν ο Μάουρο διέκοψε τη συνεργασία με τον δικό του μάνατζερ άρχισε να ζητάει τις συμβουλές μου, έτσι σιγά σιγά έγινα μάνατζέρ του.

Στην αρχή, με κοιτούσαν παράξενα οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όμως πολλοί έχουν αλλάξει ιδέα. Υπερασπίζομαι εκείνον που πρέπει να υπερασπίζομαι, όμως με τον Μάουρο αρχισκόρερ και με το πρωτάθλημα που κάνει, είναι εύκολο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK