O Iκάρντι "βομβαρδίζει" τις εστίες αλλά τον Ιμόμπιλε δεν τον πιάνει!

Την ώρα που Γιουβέντους και Νάπολι μάχονται για την κατάκτηση του σκουντέτο, Λάτσιο και Ίντερ ζουν τη δική τους αγωνία όσον αφορά στο ποιος θα πάρει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ (VIDEOS).

O Iκάρντι "βομβαρδίζει" τις εστίες αλλά τον Ιμόμπιλε δεν τον πιάνει!
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Το τρόπαιο του πρωταθλητή το γλυκοκοιτάζουν η κάτοχός του τα έξι προηγούμενα χρόνια Γιουβέντους και η Νάπολι που το σήκωσε τελευταία φορά το 1990, όμως για τη μάχη του πρώτου σκόρερ έχουμε εντελώς διαφορετικούς πρωταγωνιστές: τον Μάουρο Ικάρντι της Ίντερ και τον Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο.

Ο πρώτος είναι ο αρχηγός της Ίντερ ο οποιός πρόσφατα έσπασε το φράγμα των 100 γκολ στη Serie A και ο δεύτερος το βαρύ πυροβολικό της Λάτσιοο οποίος δείχνει να είναι "αφεντικό" στην Ιταλία μετά τα αποτυχημένα του περάσματα τα προηγούμενα χρόνια σε Ντόρτμουντ και Σεβίλλη.

O Iκάρντι "βομβαρδίζει" τις εστίες αλλά τον Ιμόμπιλε δεν τον πιάνει!
AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Το εντυπωσιακό είναι πως η μάχη τους είναι τόσο δυνατή ώστε αμφότεροι ενδέχεται να τελειώσουν τη φετινή σεζόν με πάνω από... 30 γκολ! Ο Ικάρντι βρήκε δίχτυα στην Βερόνα κόντρα στην Κιέβο και έφτασε τα 26 γκολ στο πρωτάθλημα (2-1 η Ίντερ), όμως δεν μπόρεσε να... χαρεί για πολύ, αφού η Λάτσιο επιβλήθηκε 4-0 της Σαμπντόρια,. με τον Ιμόμπιλε να "χτυπάει" δις στο φινάλε!

Το σκορ ήταν ήδη 2-0 για τους "λατσιάλι" όταν ο Ιταλός διεθνής φορ πήρε τη σκυτάλη, πετυχαίνοντας γκολ στο 85' και στο 88' και φτάνοντας τα 29 γκολ στο πρωτάθλημα και ενώ μένουν ακόμα τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε της Serie A.

ΚΙΕΒΟ ΒΕΡΟΝΑ - ΙΝΤΕΡ 1-2

ΛΑΤΣΙΟ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 4-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK